Obavijesti

News

Komentari 10

Sanja Vejnović: Dobra gluma je dobra imitacija života, emocija

Sanja Vejnović: Dobra gluma je dobra imitacija života, emocija
1

Vejnović otkriva kako ju najviše rastuže situacije u kojima stradaju nevina djeca, ali i najviše ju vesele maštovita i kreativna djeca koja odmah vraćaju osmijeh na lice

VIDEO

Svojom ljepotom, nježnom pojavom i neprijepornom glumačkom kvalitetom Sanja Vejnović (52) osvaja gledateljstvo već tri i pol desetljeća. Njezina uvjerljiva gluma rezultat je iskustva, ali i kontinuiranog rada na sebi. Do sada smo je imali priliku gledati u likovima pozitivki, negativki, policajki i profesorica, a nedavno smo je gledali u “ulozi kuharice” u “Celebrity MasterChefu” Nove TV gdje je vješto balansirala s namirnicama. 


- Pristala sam sudjelovati iz više razloga: razveselilo me je da su i mene odabrali da sudjelujem u prvom izdanju ‘Celebrity MasterChefa’. Po prirodi sam znatiželjna te uvijek spremna za nova iskustva i znanja. Znala sam da sudjelovanjem u emisiji takvog tipa samo mogu profitirati, nešto novo naučiti i poboljšati svoje kuhanje. Kako se odazivam na sve pozive koji imaju humanitarni karakter, kad sam čula da nagrada ide u humanitarne svrhe, nije više bilo dvojbe o sudjelovanju. 

Express: Kakva jela najviše volite spravljati i kakva jela su vaša specijalnost?

- Volim mediteransku kuhinju, našu dalmatinsku i talijansku. Moglo bi se reći da najviše volim raditi kolače, tu sam prilično kreativna i inspirirana.

Express: Biste li pristali biti u showu poput “Zvijezde pjevaju” ili “Ples sa zvijezdama”?

- Mislim da nisam dovoljno talentirana u pjevanju, tako da se u tom showu ne vidim. Nekad sam bila plesačica, pohađala sam školu za balet i ritmiku, sanjala da ću jednog dana biti plesni koreograf. Bilo bi to zanimljivo vidjeti, nakon toliko godina nebavljenja plesom, bih li se mogla vratiti u kondiciju i zaplesati u takvom showu.


Express: Na kojim projektima trenutačno radite?

- Trenutačno snimam kratki igrani film Ivana Salaja, završila sam snimanje pilota, a dogovaram snimanje jednog novog filma.


Express: Što za vas znači savršeni trenutak sreće?

- Onaj osjećaj u trenutku koji te preplavi i kad sam sebi kažeš: ‘Ovo je sretan trenutak i treba ga zapamtiti i uživati jer nikad ne znaš koliko će trajati’.

>>>Više pročitaj u novom broju Expressa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava