Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sanjate vjenčanje iz bajke? Pronašli smo idealnu lokaciju…

Kada spomenemo Ilok, prve misli su uvijek vino, vinske ceste, Dunav i uživanje u srijemskim delicijama. Malo tko će pomisliti da se ondje svakoga vikend stvara jedna nova bajka čiji se glavni likovi izmjenjuju u parovima

Foto: DZAVIC

Posljednjih godina, Ladanjsko imanje Principovac nametnulo se kao prvi izbor mladencima u Slavoniji, Baranji i Srijemu koji žele nešto posebno i nezaboravno. Pogled na prekrasnu panoramu grada Iloka, nepregledne vinograde i Dunav koji ondje ljubi nebo slika je koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.   

I dok se neki opredjeljuju za intimnu proslavu uz svega dvadesetak najbližih ljudi, neki svoju ljubav slave na ogromnim ceremonijama koje traju i po nekoliko dana. No, svima je ipak zajednička želja imati najljepšu moguću scenografiju u kojoj će izreći to veliko da, što im ova lokacija pruža.

Foto: Iločki podrumi

Dvorac Principovac izgrađen je još 1864.godine kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi koja je ovdje boravila u vrijeme lova i berbe grožđa. Za vrijeme domovinskog rata je srušen, no dolaskom Juraja Mihaljevića na čelo Iločkih podruma vraća mu se stari sjaj te se njegova ponuda proširuje. Tako je oko dvorca izgrađen veliki golf teren, teniski teren, te je usred vinograda sagrađena svečana sala Princeps koja slovi za najljepšu salu istoka Hrvatske.

Svečana sala može primiti do 500 uzvanika, a izgled i ugođaj kreira se  prema željama mladenaca. Pored osnovne usluge moguće je dogovoriti  popratne sadržaje i usluge poput kočija, specijalnog uređenja, smještaja, turističkog vlakića te usluga drugih partnera u Iloku i okolici. U sali se služe vina Iločkih podruma koji mladencima za prvu bračnu noć daruju noćenje s doručkom u raskošnom de luxe apartmanu (120m2) te pjenušcem Princeps! 

Foto: DZAVIC

Iako je lokacija čarobna, s filmskim ambijentom i ponudom koja će vas raspametiti lijepa vijest je da su cijene pristupačne i puno niže od onih u Zagrebu ili primorskim gradovima.
Još je bolja vijest da za 2019. Godinu imamo još termina i da još uvijek možete rezervirati svoj datum i imati svadbu za pamćenje. 
 
Do sada smo uglavnom imali godišnje oko 35 svatova, a ova godinama nam je rekordna – imali smo ih preko 40! Mladenci nam dolaze iz svih dijelova Hrvatske i iz svijeta. Prošlog ljeta imali smo svatove gdje je mladoženja bio iz Obale bjelokosti a gosti su stigli sa svih strana svijeta. Bili su oduševljeni viđenim obzirom da su mladenci odabrali našu lokaciju putem interneta, bez da su ijednom bili kod nas!“ – kaže Diana Kostelnik, voditeljica marketinga Iločkih podruma. „Od domaćih svatova, većinom nam dolaze mladenci iz Osijeka, Vinkovaca, Vukovara a neki čak potegnu i iz Zagreba, Zadra i Pule.

Foto: Džavić

Iz godine u godinu konstantno proširujemo ponudu, mladencima pristupamo s puno razumijevanja, savjetujemo ih te im se trudimo olakšati koliko god je u našoj moći da taj dan prođe u što ljepšoj atmosferi i sa što manje stresa za njih. Nadamo se kako će Ladanjsko imanje Principovac postati broj jedan lokacija za vjenčanje u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe a ne samo u Slavoniji, Baranji i Srijemu.“ – zaključila je za kraj. 

Više o samom imanju i svečanoj sali možete pronaći na web stranici Iločkih podruma.

Tema: Promo sadržaj

Message