Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Sarkozyjeva ljubavnica prijateljica je njegove žene

Ona se zove Rachida Dati. Cecilia Sarkozy zbog nje je zatražila razvod od Nicolasa Sarkozyja. Rachida i Cecilija su jako dobre prijateljice

24sata
Foto: 24sata
1 komentara

Brak Nicolasa Sarkozyja (52) i Cecilije (49) zadnjih godina više je nalikovao na poslovni ugovor nego na ljubav. Cecilia je mjesecima znala živjeti u New Yorku kod ljubavnika, a Nicolas je stalno bio na ljubavnim izletima. Nisu se razdvajali jedino tijekom predizborne kampanje.
- Sve smo pokušali, ali nije išlo. Jednoga dana shvatiš da si stranac u vezi - izjavila je Cecilia Sarkozy, koju su novinari počastili titulom “očajne domaćice”. 
Ona se navodno već preselila u Genevu kod svog ljubavnika. Razvod bi mogao biti kompliciran. Francuski ustav ne dopušta zakonske radnje protiv šefa države. Predsjednički par ima petero djece, a oboma je ovo bio drugi brak.
Rachida Dati, Sarkozyjeva nova djevojka, Francuskinja je alžirsko-marokanskih korijena. Muslimanske je vjeroispovijesti, ali je pohađala katoličku školu. Odrasla je u obitelji sa 11 braće i sestara, i u svakom je pogledu izuzetna: dok je jedan njen brat osuđen zbog dilanja droge, a drugi u zatvoru čeka osudu, Rachida je postala ministrica pravosuđa - kao prva neeuropska imigrantica u povijesti francuske vlade. Rachida i Cecilija bile su izvanredne prijateljice. Rachida je započela vezu s Nicolasom Sarkozyjem prije no što ju je imenovao ministricom pravosuđa.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message