Obavijesti

Promo sadržaj

Savjeti za uravnotežen rast i razvoj djece

Savjeti za uravnotežen rast i razvoj djece
2

Vesele nas i iznenađuju svojim pametnim dosjetkama i najnovijim postignućima, ali isto tako i brinemo kada su bolesni i kada, na primjer, odbijaju hranu

Djeca su mali ljudi kod kojih se sve događa puno intenzivnije i brže nego kod odraslih. Uz rast i razvoj kognitivnih funkcija tu je i razvoj ličnosti, a sve to prate roditelji i naravno pedijatar kako bi sve bilo u najboljem redu. 

„Nisam gladan“ i zdravlje djece

Najvažnije za zdrav rast i razvoj djece je zdrava i uravnotežena prehrana, redovita fizička aktivnost i česti boravak na svježem zraku. Mali izbirljivci ponekad odbijaju hranu iz samo njima znanih razloga, pa je zdrava i uravnotežena prehrana ponekad nedosanjani san roditelja. 

Problem smanjenog apetita čest je kod djece i zabrinjava roditelje. Pomoć možete potražiti u ljekarnama u obliku A-petit tekućeg dodatka prehrani. A-petit je dio hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta korijena maslačka za poboljšanje teka, ekstrakta islandskog lišaja, cinka i vitamina B skupine.

Imunitet i kako zaštiti najmlađe

Jedan od najčešćih problema roditelja male djece su česte bolesti, čak i po 10 puta godišnje. Imunitet djece je drukčiji nego imunitet odrasle osobe. Kao i svi drugi sustavi u tijelu, imunološki sustav djeteta razvija se, nadograđuje i raste skupa sa s djetetom. Kod čestih prehlada i viroza, iscrpljujućih za dijete - potražite u ljekarni kvalitetni preparat za imunitet. 

Vitamin C i cink uz vitamine B skupine igraju značajnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te su jedni od najpopularnijih sastojaka u preparatima za djecu. Jedan od najpoznatijih je Imunosal tekući dodatak prehrani. Riječ je proizvodu odličnog okusa koji u svom sastavu sadrži kvalitetni beta-(1,3/1,6)-D-glukan izoliran iz kvasca, vitamine i cink, a pogodan je za predškolsku i školsku djecu. Tu su također i Imunosal pastile sa simpatičnim profesorom Baltazarom i odlične Imunosal šumeće tablete pogodne za djecu od 6 godina. 

Željezo s matičnom mliječi

Nedostatak teka i česte infekcije mogu biti signal pedijatru da provjeri krvnu sliku i stanje željeza u organizmu. Naime, kod brzog rasta, ali i čestih infekcija potrebe za željezom su veće i zalihe se lako iscrpljuju. Ferosal Plus tekući je dodatak prehrani za nadopunu željeza iz Pharmoval linije koji sadrži željezo u obliku željezovog bisglicinata. Riječ je o obliku željeza koji se dobro apsorbira, ali i ne pada teško na probavni sustav. Osim željeza proizvod sadrži i vrlo vrijednu matičnu mliječ te vitamin C za bolju apsorpciju i normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

A što s nadraženim grlom?

Teško je proći zimu bez ponekog začepljenog nosa i bolnog grla. Za pomoć kod suhog i nadraženog grla tu je provjereni Islandski lišaj Plus, tekući pripravak koji sadrži ekstrakt islandskog lišaja, vitamin C i beta-(1,3/1,6)-D-glukan.

Svi Pharmoval proizvodi napravljeni su u skladu sa potrebama i dozama posebno prilagođenim najmlađima. Pharmoval proizvode provjerene kvalitete, osmišljene i proizvedene u Hrvatskoj, potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na internet trgovini drogerija.hr.

Više o proizvodima na stranicama www.pharmoval.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.