Obavijesti

Promo sadržaj

Savršeni nokti u kućnim uvjetima: Essie Gel Couture

Savršeni nokti u kućnim uvjetima: Essie Gel Couture
4

Vrijeme je iskoristiti boravak doma za nešto što će te istinski veseliti, nešto u čijim efektima ćeš uživati dok pišeš mail, kuhaš ručak, pereš suđe ili kartaš

Pogađaš – došao je red na lakove predivnih nijansi i visokog sjaja! Ako smo zatvoreni, to ne znači da bi naši nokti trebali trpjeti. Iskoristi ovu nepovoljnu situaciju na najbolji mogući način – unesi proljeće, život i energiju na svoje ruke, jer lakiranje noktiju označava vrijeme za relaksaciju, a ona nam je ovih dana i tjedana prijeko potrebna.

Manikura doma? Nema problema!

U potrazi za novim i naprednim formulama brand Essie je kreirao liniju Gel Couture lakova koji će tvojim noktima osigurati besprijekornu boju i postojanost do dva tjedna.

Ova linija lakova za nokte idealna je za „uradi sam“ manikuru jer pruža efekt gela u kućnoj izvedbi i bez UV lampi, a širok raspon neutralnih, pastelnih, vatrenih, svijetlih i tamnih nijansi, ostavit će te bez daha! Bezvremenski, elegantni, polirani, otporni na lomljenje, boja koja ne blijedi, jednaka prekrivenost i sve to u samo dva koraka i dvije bočice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brzo i jednostavno – dva koraka do savršenog gel efekta

Ekskluzivna linija inspirirana visokom modom ispunjava kriterije i onih najzahtjevnijih ljubitelja manikure. Šik, moderno ili klasično, na tebi je samo odabir boje!

Priprema noktiju:

Prije nego što naneseš Essie Gel Couture lak, moraš pripremiti svoje nokte. Ovo su koraci koji će te dovesti do najljepših, njegovanih i sjajnih noktiju u kućnim uvjetima:

Odreži i oblikuj nokte

Pripremi nokte za lakiranje, skrati ih škaricama ili grickalicom, a potom rašpicom korigiraj nepravilnosti, kako bi svi nokti bili približno istog oblika i dužine.

Nanesi ulje na zanoktice i kutikule

Sredstvo će omekšati kutikule, te ćeš ih lakše moći pogurati vrhovima noktiju prema korijenu prsta. Poslije ovog koraka, temeljito operi ruke.

Izrašpaj ploču nokta

Finom, mekom rašpicom prijeđi preko površine noktiju kako bi bila sigurna da si uklonila sve neravnine i eventualne ostatke ulja. U protivnom, tvoj gel ili običan lak može se podići od ploče nokta, a samim time će trajati puno kraće. Poslije rašpanja, površinu prebriši vlažnom maramicom na bazi alkohola ili vaticom koju si prethodno natopila alkoholom, i naravno, temeljito operi ruke.

Nanošenje Essie Gel Couture laka za nokte

Nakon što si pripremila nokte, vrijeme je za nanošenje laka, i to u samo dva koraka.

Korak 1: Nanesi dva sloja Gel Couture laka u boji po izboru na čiste nokte, bez prethodnog nanošenja baze ili bilo kakvih ulja. Postavi kist tik uz kutikule i u jednom potezu povuci prema vrhu nokta. Posebno dizajniran kratki kist s konusnim vrhom omogućava brzo, precizno i ravnomjerno prekrivanje bojom. Napravi bar jednu minutu pauze između slojeva kako bi formula imala dovoljno vremena prionuti uz nokat.

Korak 2: Za maksimalni efekt koristi prozirni Essie Gel Couture Topcoat, zaštitni sloj koji će noktima osigurati dodatnu jačinu, luksuzni sjaj i postojanost do čak dva tjedna.

Jesi li već isprobala manikuru u kućnim uvjetima? Ako nisi, sada je idealna prilika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije