Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Saznaj koji su najnoviji trendovi u svijetu frizura

Staklenasta kosa, „ Table painting“, "Queen highlights", brazilsko feniranje sve su to trendovi koji su proizašli iz frizerskih salona vizionara ljepote, a koji su se proširili svijetom doslovno jednim klikom zahvaljujući društvenim mrežama i postali prihvaćeni

Foto: Učilište Arimed

Staklenasta kosa, „ Table painting“, "Queen highlights", brazilsko feniranje sve su to trendovi koji su proizašli iz frizerskih salona vizionara ljepote, a koji su se proširili svijetom doslovno jednim klikom zahvaljujući društvenim mrežama i postali prihvaćeni, što ne čudi, jer mnoge žene više vjeruju svojim frizerima nego bilo kome drugome. Ne samo da se oslanjaju na frizere kako bi njihova kosa izgledala perfektno, već im zahvaljuju i na dodatnom samopouzdanju koje je neprocjenjivo u današnjem  užurbanom tempu života koje zahtijeva savršenstvo na svim poljima.

Foto: Učilište Arimed

Promjena frizure je poput promjene osobnosti zato je izuzetno važno tko drži škare ili kist u rukama. Umjetnici zvani frizeri deficitarno su zanimanje u Hrvatskoj. Malo je učenika koji se odlučuju za školovanje za frizere iz mnogih krivih pretpostavki. Ali nikada nije kasno za dobre odluke.

Foto: Učilište Arimed

Za pojedince koji su zainteresirani za ovo zanimanje i koji imaju u sebi kreativnosti,  spretni su i jasno komuniciraju, frizerstvo je odličan izbor za uspješnu karijeru. Ali prvo, obavezno je savladati tehničke vještine potrebne za ovaj posao koje obuhvaća Edukacija oblikovanja, koloristike i tehnike šišanja u Učilištu Arimed. Nakon što završite tečaj, bit će vam izdana potvrda o dodatnom obrazovanju priznata u svim državama članicama EU te se edukacija upisuje u E-radnu knjižicu s uvjerenjem izdanim od strane Ministarstva obrazovanja. Više detalja potražite na www.arimed.eu.

No, profesionalni razvoj frizera ne završava dobivanjem diplome. Da biste bili uspješni i u tijeku s novim trendovima, morat ćete i dalje pohađati edukacije tijekom cijele karijere, osluškivati klijente i njihove želje te prilagođavati svoje ideje trenutku i mjestu gdje radite.   

Foto: Učilište Arimed

Tema: Promo sadržaj

Message