Obavijesti

Promo sadržaj

Saznaj što o tebi govore tvoji snovi o seksu

Saznaj što o tebi govore tvoji snovi o seksu
1

Odlučili smo provjeriti seksi sanjaricu kako bi ti otkrili 7 najčešćih skrivenih značenja tvojih vrućih, seksi snova. Erotske igre, seksi odjeća, seks s poznatim ili nepoznatim osobama…

Onaj osjećaj kad se preneš iz sna i shvatiš da si upravo sanjao/sanjala vrući seks s najboljim prijateljem ili prijateljicom. Ako ti se to već dogodilo onda znaš koliko zbunjujući, ponekad divlji i iznenađujući, a uglavnom neočekivani i nevjerojatni mogu biti tvoji snovi o seksu. 

Odlučili smo provjeriti seksi sanjaricu kako bi ti otkrili 7 najčešćih skrivenih značenja tvojih vrućih, seksi snova. Erotske igre, seksi odjeća, seks s poznatim ili nepoznatim osobama…iako je potencijalnih tema i motiva bezbroj, psiholozi se slažu oko nekoliko najčešćih erotskih snova koje gotovo svi sanjamo u ovom ili onom periodu života. Baš kao što su nam svima dobro poznati snovi o padanju ili letenju tako ni snovi o seksu s najboljim prijateljem/šefom/prijateljicom nisu uopće toliko neobični kao što si možda prvo promislio/la. 

1. Seksi snovi o bivšem

Ako si nedavno sanjao/la vrući seks s bivšim partnerom ili partnericom to ne mora naravno značiti da još uvijek osjećaš nešto prema toj osobi niti da bi se trebala s njom pomiriti. Seksi sanjarica kaže da te vjerojatno muče problemi s kojima se još nisi usudio/la uhvatiti u koštac. Možda ti još malo smeta način na koji ste prekinuli ili jednostavno ne želiš da tvoja sadašnja veza završi na isti način. Bilo kako bilo, nije na odmet začiniti sadašnju vezu; iznenadi partnera seksi donjim rubljem, novom seks igračkom ili erotskom igrom koju možete igrati u dvoje. 

2. Seksi san u kojem varaš svog sadašnjeg partnera/icu

Nemoj paničariti! Samo zato što si u snu „prevario/la“ svog dečka ili curu ne znači da želiš da se to dogoditi i u stvarnom životu. Snovi o prevari mogu upućivati na tvoju trenutnu nesigurnost oko nekog pitanja ili problema kojeg imaš u vezi. Možeš sanjati san u kojem ti varaš svog partnera ili onaj u kojem tvoj partner ili partnerica varaju tebe. Razmisli o svom odnosu sa sadašnjim dečkom ili curom, razgovarajte, isprobajte neku novu seksi igračku, povežite se i učvrstite svoj odnos. 

3. San o seksu s najboljim prijateljem/icom

Prvo, nemoj brinuti, ovo stvarno nije ništa čudno. Sanjati seks s najboljim prijateljem/prijateljicom ne znači da si na dobrom putu da se zaljubiš preko ušiju u nju ili njega niti da imaš skrivene prljave misli. Vjerojatnije je da se radi o jednoj od ove dvije stvari; osjećaš se jako blisko s osobom koju si sanjao/la a ta osoba ima osobnost ili karakteristiku kojoj se jako i iskreno diviš. 

4. Seksi san o savršenom orgazmu

Da, naravno da i cure imaju mokre snove. Zapravo, psiholozi kažu da ih imaju sve više kako stare, za razliku od muškaraca koji ih s godinama imaju sve manje. Osim što su jako uzbudljivi, snovi o orgazmima mogu predstavljati uzbudljiv kraj nečega u tvojoj stvarnosti. Ili pak mogu značiti da ti nedostaje seksa u stvarnom životu. 

5. San o seksu s osobom istog spola

Naravno da ne znači da si odjednom postala gej samo zato što si sanjala da si u klinču s prijateljicom. Ne, naravno da nećeš postati gej zbog toga, ali tvoj san vrlo vjerojatno znači da ti je jako stalo do osobe koju si sanjala. Nije neobično ni za dečke ni cure da imaju seksi snove s osobama istog spola i upravo iz istog razloga: osobe koje sanjamo utjelovljuju ono nešto vezano uz spol kojem pripadamo što želimo i sami imati. 

Sve za seksi večeri potraži online! 

Ako je neugoda razlog zbog kojeg nikada nisi posjetio/la ni jedan seks shop, možda će te razveseliti činjenica da sve erotske igračke, seksi donje rublje i erotske igre za zabavu u dvoje možeš potražiti na najvećem online servisu Jeftinije.hr. 

Ako želiš iznenaditi svog dragog seksi kompletom donjeg rublja, pokloniti svojoj djevojci novu seksi igračku ili potražiti zabavan i smiješan poklon za nečiji rođendan ili djevojačku/momačku večer obavezno provjeri ponudu seks shopova na portalu Jeftinije.hr. Osim što ćeš u miru na jednom mjestu moći usporediti razne proizvode, trgovine i cijene, paketi su diskretno zapakirani i poslani na odabranu adresu pa te ne treba brinuti neugodna situacija ispred dostavljača, cimera ili roditelja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini