Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte kako povezati svoje kućanske uređaje na jednostavan način

Saznajte kako povezati svoje kućanske uređaje na jednostavan način
2

Pametne kuće nisu budućnost, već realnost

Većina ljudi ne može zamisliti svoju svakodnevicu bez pametnih uređaja – bilo da je riječ o pametnim telefonima, laptopima, televizorima ili kućanskim aparatima. Kako bi tek bilo kada bismo sve to mogli povezati i sinkronizirati tako da odgovara našem životnom stilom.

Zahvaljujući Samsung SmartThings aplikaciji moguće je na jednostavan način stvoriti sustav za upravljanje vlastitim kućanstvom. Korištenjem ove aplikacije olakšat ćete si kućanske poslove, čak i one koje do sada niste voljeli obavljati. U ovaj jedinstveni sustav moguće je upravljati uređajima u svome domu kao što su televizor, klima, perilica rublja pa čak i pećnica.

Omraženi kućanski posao postaje lakši

Jedan od kućanskih poslova za koji nam uvijek nedostaje vremena je pranje rublja. Često vam se dogodi da ne stižete oprati robu, a pritom se ne usudite perilicu ostaviti uključenom dok izbivate iz kuće? I tome je došao kraj jer uz SmartThings aplikaciju imate svu kontrolu – na vaš pametni telefon stiže obavijest o tome kada je perilica završila s pranjem robe.

Iako učestalo pranje odjeće naizgled predstavlja problem zbog velikog troška vremena i energije, nove Samsung perilice s QuickDrive tehnologijom potvrđuju sasvim suprotno. Ova revolucionarna tehnologija smanjuje vrijeme pranja rublja za 50%, a potrošnju energije za 20% bez smanjenja učinkovitosti čišćenja.

U slučaju da uključite pranje i potom shvatite kako niste ubacili sve što ste htjeli, pomoću Add Wash vratašca brzo i lako dodajte rublje koje ste zaboravili. Samsung posebno brine za vaše zdravlje i dobrobit te vam omogućuje duboko higijensko čišćenje odjeće parom. Ovaj snažan ciklus uklanja skorenu prljavštinu i čak 99,9% bakterija i alergena. Svoje zdravlje dodatno osigurajte Eco Drum Clean+ ciklusom koji bez korištenja kemikalija također uklanja do 99,9% posto bakterija – ali iz unutrašnjosti vaše perilice.

Osigurajte više vremena za sebe i svoje najmilije

Samsung je vaš vjerni saveznik u svim životnim situacijama. Vrijeme koje ste uštedjeli tijekom dana zasigurno možete pametnije i korisnije utrošiti – bilo da morate prošetati psa ili jednostavno želite više vremena za ispijanje kave u omiljenom društvu.

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupnje određenih Samsung modela perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perlica-sušilica rublja, hladnjaka te ugradbenih kuhinjskih uređaja (hladnjaka, pećnica, ploča za kuhanje, napa, mikrovalnih pećnica i perilica posuđa) do 31.10.2020.

Promocija 5 godina jamstva vrijedi za određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače kupljene od 01.09. do 31.12.2020. te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene od 01.10. do 31.12.2020.

Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina jamstva potrebno je posjetiti https://www.samsung.com/hr/offer/smart-promo/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu