Obavijesti

News

Komentari 0

Saznajte kako se možete riješiti celulita u 3 tjedna?

Saznajte kako se možete riješiti celulita u 3 tjedna?
4

Imate celulit? Niste jedini. Preko 90 posto žena ima celulit. Problemi sa celulitom jako utječu na samopouzdanje. Celulit se najčešće javlja kao posljedica loše cirkulacije u predjelu bedara, stražnjice, nadlaktice...

VIDEO

Imate celulit? Niste jedini. Preko 90 posto žena ima celulit. Problemi sa celulitom jako utječu na samopouzdanje. Celulit se najčešće javlja kao posljedica loše cirkulacije u predjelu bedara, stražnjice, nadlaktice i trbuha. Kod celulita dolazi do promjena staničnog tkiva kože, tako da se u masnim stanicama povećava se količina vode i nakupljaju se masti. 

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršen prirodni serum protiv celulita sa bršljanom i zeolitom. Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 35 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali BIOMEDIS serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu  zahvaljujući ružmarinu, kadulji i eukaliptusu djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma. Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih.Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako se koristi? 

Prije upotrebe obavezno protresti. Nanesite ga svakodnevno na područja zahvaćena celulitom te ga snažnim pokretima umasirajte u kožu. Uz vašu svakodnevnu pažnju i malo strpljenja ovaj će serum protiv celulita vrlo brzo pokazati željene rezultate. Za brzo uklanjanje područja zahvaćena celulitom nakon nanošenja seruma omotajte prozirnom folijom i pustite da djeluje 60 minuta.
Trenutno na akciji 2x Serum za njegu kože sklone celulitu po izuzetno povoljnoj cijeni.
 
Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka organizirali smo dostavu direktno u vaš dom ili na posao. Dostava je unutar 24 do 48 sati i potpuno je besplatna.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 092-1940-951. 

Pratite BIOMEDIS i na Facebooku.

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a