Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte odgovore koje vam nitko drugi ne može ponuditi

Saznajte odgovore koje vam nitko drugi ne može ponuditi
1

Ime mi je Marija. Treća sam generacija vrhunskih tarot majstora u svojoj obitelji. Tarotom i proricanjem se bavim više od 15.g., a ljudi me prepoznaju kao stručnjaka za ljubavni tarot

2003.g. završila sam najviši stupanj škole tarota i magije u Seattlu, USA. Pohađala sam mnogobrojna predavanja o magiji i mističnom svijetu nadnaravnog. Osoba sam izražene percepcije i pronicljivosti, a empatija mi dolazi prirodno kao dio moje osobnosti. Već u ranoj mladosti sanjala sam snove ispunjene znakovima i porukama s drugoga svijeta, a moja majka prva je prepoznala u meni poseban dar i učila me kako ispravno tumačiti simboliku snova.  S dugogodišnjim iskustvom moji snovi pretvorili su se u  tzv. budno sanjanje. Povezivanje s Višim silama iskristaliziralo je moje urođene vidovnjačke sposobnosti koje mi omogućuju da stvorim sa sugovornikom energetski krug kojim se međusobno povezujemo s duhovnim bićima od kojih tražimo odgovore.

Kao tarot majstor i vidovnjakinja, najčešće se susrećem s pitanjima o ljubavi i vezama. Često me klijenti pitaju kada i kako mogu pronaći ljubav, partnera ili muža/ženu. Najčešće se događa da postoje neke unutarnje dileme, blokade ili problemi kod korisnika koji moraju biti nadvladani kako bi bili u stanju ostvariti stabilnu ljubavnu vezu.

Nagli prekidi veze bez objašnjenja, odlazak od partnera iako ga volite ali ne znate zašto ga napuštate, čudno zaljubljivanje u osobu s kojom nemate ništa zajedničko, ne možete pronaći ljubavnu sreću, partneri vas napuštaju bez očiglednog razloga i dr., su pitanja na koja tarot daje odgovore.
Da li još uvijek sanjate o svojoj pravoj ljubavi ili je ta ljubav već prisutna u vašem životu a da toga niste ni svjesni? Ne znate kako susresti svoju srodnu dušu? Tarot LJUBAVI reći će vam istinu o vašoj sudbini. Saznajte kako sačuvati sreću u vašoj vezi i braku, kako spojiti prekinute veze i kako na vrijeme izbjeći loše ljubavne odluke.

Tarot karte daju određenu simboliku nasumičnim i neočekivanim događajima i situacijama koje se mogu pojaviti u vašem ljubavnom životu. Već samo mali odmak od puta na kojem se nalazite može vam donijeti velike pozitivne promjene. Dovoljno je da nova osoba uđe u vaš život, da riješite nesuglasice s partnerom ili da se jednostavno prepustite ljubavi i sreći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moja želja je pokazati vam najkraći i najlakši put da dođete do cilja i ostvarite svoju sreću u ljubavi, steknete sigurnost na materijalnom planu i sačuvate dragocjeno zdravlje.

Kontakt gđa.Marija:

064 600 000
fix 6,99 mob 8,41 kn/min
www.tarot-ljubav.com
Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu