Obavijesti

Promo sadržaj

Saznajte što vas očekuje u budućnosti

Saznajte što vas očekuje u budućnosti
5

Kada ne vidite izlaz iz problema i muče vas životne dileme tarot karte mogu preokrenuti vaš život u pravome smjeru

Tarot majstor sam najvišeg ranga, a od mene možete očekivati konkretna rješenja vaših problema i potpunu iskrenost. Energetska povezanost s višim silama daje mi snagu i moć da vidim ono što drugima je nemoguće. Stara sam duša koja vjeruje da je ljubav jača od svega te nema pitanja u vezi ljubavi na koje ne mogu dati odgovor. Kako mogu očitati svačiju auru, svoje osjećaje i patnju nemojte od mene skrivati. Učinite sve kako bi iscijelili svoj život od stresa i problema. Za one koje je dotakla ruka negativne energije i preuzela uzde njihova života - pomažem vam posebnim posvećenim ritualima i molitvama, uklanjam uroke i čini crne magije te radim zaštite od istih. Imajte na umu da ovozemaljski život ima svoje uspone i padove te ne postoji ravan put za nikoga. Tu sam da vam pomognem vratiti vaš život na pravi kolosijek.

Saznajte da li vas partner vara, koliko dugo i sa kime. Planira li vas ostaviti? Dajem vam savjete kako da izađete iz ljubavnog trokuta i vratite harmoniju i ljubav u vaš narušen odnos. Pokazat ću vam kako magijom tarota vezati partnera za sebe. Ako ste si suđeni, pomoći ću vam da zauvijek ostanete zajedno. 

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Ako vas brine hoćete li imati djece i koliko, dat ću vam iskren odgovor za kojim čeznete. Saznajte postoje li prepreke koje sprečavaju vašu trudnoću. Mogu vam pomoći da uklonite sve ono negativno što blokira vašu sreću i san o sretnoj obitelji.                                               

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Pomažem vam ostvariti novčani priljev kako bi popravili financije. Uz pomoć tarota saznajte da li ćete pronaći posao i kada te koji su vaši sretni brojevi. Teška su vremena, mnogo je vas koji su opterećeni nedostatkom novca i raznim dugovanjima. Ne brinite, sve se može riješiti. Mnogima sam pomogla da pronađu balans u potrošnji, otkrila nove izvore prihoda te svojim savjetom ostvarila da pronađu zaposlenje.

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Važno je da na vrijeme saznate koje prepreke vas očekuju na životnom putu. Uz pomoć tarota pripremiti ću vas kako da izbjegnete sve negativne i loše događaje. Ponekad je dovoljan samo mali odmak od vašeg zacrtanog sudbinskog puta kako bi vaš život krenuo u pozitivnom smjeru. Poduzmite prvi korak i promijenite budućnost nabolje. 

Gđa Maja 064 600 700 tel 6,99 kn/min  mob 8,41 kn/min

„Tarot nam mijenja život na načine koji su ponekad nevjerojatni. Ponosna sam što sam pomogla mnogim ljudima da nađu sreću i razriješe svoje probleme.„

Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike