Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saznajte što vas očekuje u budućnosti

Kada ne vidite izlaz iz problema i muče vas životne dileme tarot karte mogu preokrenuti vaš život u pravome smjeru

Foto: Aurora

Tarot majstor sam najvišeg ranga, a od mene možete očekivati konkretna rješenja vaših problema i potpunu iskrenost. Energetska povezanost s višim silama daje mi snagu i moć da vidim ono što drugima je nemoguće. Stara sam duša koja vjeruje da je ljubav jača od svega te nema pitanja u vezi ljubavi na koje ne mogu dati odgovor. Kako mogu očitati svačiju auru, svoje osjećaje i patnju nemojte od mene skrivati. Učinite sve kako bi iscijelili svoj život od stresa i problema. Za one koje je dotakla ruka negativne energije i preuzela uzde njihova života - pomažem vam posebnim posvećenim ritualima i molitvama, uklanjam uroke i čini crne magije te radim zaštite od istih. Imajte na umu da ovozemaljski život ima svoje uspone i padove te ne postoji ravan put za nikoga. Tu sam da vam pomognem vratiti vaš život na pravi kolosijek.

Foto: Aurora

Saznajte da li vas partner vara, koliko dugo i sa kime. Planira li vas ostaviti? Dajem vam savjete kako da izađete iz ljubavnog trokuta i vratite harmoniju i ljubav u vaš narušen odnos. Pokazat ću vam kako magijom tarota vezati partnera za sebe. Ako ste si suđeni, pomoći ću vam da zauvijek ostanete zajedno. 

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Foto: Aurora

Ako vas brine hoćete li imati djece i koliko, dat ću vam iskren odgovor za kojim čeznete. Saznajte postoje li prepreke koje sprečavaju vašu trudnoću. Mogu vam pomoći da uklonite sve ono negativno što blokira vašu sreću i san o sretnoj obitelji.                                               

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Foto: Aurora

Pomažem vam ostvariti novčani priljev kako bi popravili financije. Uz pomoć tarota saznajte da li ćete pronaći posao i kada te koji su vaši sretni brojevi. Teška su vremena, mnogo je vas koji su opterećeni nedostatkom novca i raznim dugovanjima. Ne brinite, sve se može riješiti. Mnogima sam pomogla da pronađu balans u potrošnji, otkrila nove izvore prihoda te svojim savjetom ostvarila da pronađu zaposlenje.

Gđa Maja  064 600 700 tel  6,99 kn/min mob  8,41 kn/min

Foto: Aurora

Važno je da na vrijeme saznate koje prepreke vas očekuju na životnom putu. Uz pomoć tarota pripremiti ću vas kako da izbjegnete sve negativne i loše događaje. Ponekad je dovoljan samo mali odmak od vašeg zacrtanog sudbinskog puta kako bi vaš život krenuo u pozitivnom smjeru. Poduzmite prvi korak i promijenite budućnost nabolje. 

Gđa Maja 064 600 700 tel 6,99 kn/min  mob 8,41 kn/min

„Tarot nam mijenja život na načine koji su ponekad nevjerojatni. Ponosna sam što sam pomogla mnogim ljudima da nađu sreću i razriješe svoje probleme.„

Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

Tema: Promo sadržaj

Message