Obavijesti

News

Komentari 19

SDP, GLAS, Naprijed Hrvatska, HSS i ORAH zajedno na izbore

SDP, GLAS, Naprijed Hrvatska, HSS i ORAH zajedno na izbore
1

Glavni tajnik stranke Naprijed Hrvatska Renato Petak rekao je u četvrtak kako ove stranke koje imaju progresivne ideje i rješenja za probleme građana

VIDEO

Koalicijski nastup na izborima 9. prosinca za vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora u četvrtak su najavili SDP, GLAS, Naprijed Hrvatska, HSS I ORAH.

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš kazala je na konferenciji za novinare kako su u pitanju izbori na kojima je obično izlazak birača najmanji, iako su mjesni odbori nešto gdje ljudi najviše mogu napraviti za svoj kvart, ulicu i susjedstvo.

Za okupljanje ovih stranaka u koaliciju Mrak-Taritaš je kazala kako je u politici puno jednostavnije biti isključiv, ali biti uključiv, okupiti na istom projektu stranke koje su vrijednosno na istom stavu nije baš tako jednostavno. "Sigurna sam da je ovo početak jedne dobre dugoročne suradnje", istaknula je.

Na upit da pojasni hoće li se ova koalicija sa SDP-om organizirati i u drugim gradovima, Mrak-Taritaš je kazala kako je ovo koalicija za izlazak na mjesne izbore u Osijeku, ali se nada kako je to najava dugoročne suradnje u ovome gradu za sljedeće izbore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik osječkog SDP-a Boris Piližota ocijenio je kako se koncept izlaska na izbore temelji na apsolutnoj podudarnosti onoga što stranke smatraju potrebnim učiniti u gradskim četvrtima i mjesnim odborima.

"Svaka politička opcija može navesti određene probleme i obećati njihovo rješavanje, ali postoje oni koji obećavaju nemoguće, navodeći stvari za koje i sami znaju da ih neće napraviti, jer nisu realne. Mi to nećemo raditi, jer nudimo viziju grada na temelju realnog razvoja i onoga što je u četiri godine moguće ostvariti", poručio je Piližota.

Glavni tajnik stranke Naprijed Hrvatska Renato Petak rekao je kako ove stranke koje imaju progresivne ideje i rješenja za probleme građana, što je posebice značajno za ove izbore na kojima birači mogu odlučivati o poboljšanju kvalitete života u svojim gradskim četvrtima i mjesnim odborima.

Predstavnici HSS-a i ORAH-a Ivan Zrno i Maja Berger pozvali su građane da se odazovu na izbore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag