Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Sea Star objavio datume i omogućio povoljnije ulaznice

Sea Star objavio datume i omogućio povoljnije ulaznice
4

Sea Star, dvostuki nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone

VIDEO

Sea Star, dvostuki nominirani za Europske festivalske nagrade i dobitnik Ambasadora za Najbolji novi festival, održati će se od 24. do 27. svibnja 2018. godine. Formula 2+2 pokazala se uspješna prve sezone pa će tako u petak 25. i subotu 26. svibnja, Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris.  Četvrtak 24. će biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan "after party", tijekom kojih će festival raditi u drugačijem formatu. Početak prodaje ulaznica tempiran je za utorak, 5. prosinca, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata.

"Sea Star nastavlja dobru tradiciju Exita da domaćoj i regionalnoj publici prvoj ponudi ulaznice po cijenama koje su neuporedivo niže u odnosu na druge europske festivale istog ranga. Znamo vrlo dobro odakle smo potekli, iz koje želje smo sve pokrenuli. Sa našom publikom smo na iste fakultete išli, u istim klubovima svirke slušali te, iako na naše festivale dolazi publika iz preko 60 zemalja svijeta, domaća publika, a nama je to cijela regija, nam je uvijek na prvom mjestu", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita. 

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750kn. Ulaznice se od 5. prosinca mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo izdanje Sea Star očaralo je mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Na adresu festivala stigla su brojna priznanja svetskih medija, pa su svoje preporuke za Sea Star kao i za odmor u Umagu dali neki od najutjecajnijih britanskih medija usmjerenih na mlađu populaciju, kao što su DJ Mag, Billboard, IQ, Mixmag, Pulse Radio, Festpop i mnogi drugi. Kroz kompleks Stella Maris u četiri dana je prošlo 50.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Penduluma, DJ Spillera, Dubioza Kolektiva i brojnih drugih izvođača.

Glasaj za Sea Star!

Uspjeh premijernog izdanja rezultirao je nominacijom u dvije kategorije na Europskim festivalskim nagradama – za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno i "Best New Festival", odnosno najbolji novi festival u cijeloj Europi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.