Obavijesti

Promo sadržaj

Sea Star pnominiran za titulu Najboljeg europskog festivala!

Sea Star pnominiran za titulu Najboljeg europskog festivala!
1

Spektakularno treće izdanje Sea Star festivala našlo se i ove godine u utrci za "Najbolji europski festival srednje veličine" na prestižnim Europskim glazbenim nagradama!

Sea Star je dosad već zabilježio dvije nominacije, obje 2017. godine u kategorijama “Najbolji europski festival srednje veličine - do 40.000 posjetitelja dnevno" i “Najbolji novi festival”, a fantastično posljednje izdanje s Wu-Tang Clanom u glavnoj ulozi osiguralo je još jedno mjesto u glasovanju.

Glasovi milijunske publike širom svijeta odlučit će o finalnom poretku ovogodišnjih kandidata, a njima će se pridružiti i glasovi žirija, koji čine vodeći eksperti u glazbenoj industriji. Pobjednici će biti proglašeni 15. siječnja 2020. godine na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada u Nizozemskoj.

Wu-Tang Clan u glas: Sea Star je nevjerojatan 

U godini kada je održano po brojnim parametrima najuspješnije izdanje Exita, festivali koje organizira EXIT tim dočekuju Europske festivalske nagrade (EFA) s ukupno pet nominacija! Na objavljenoj listi nominiranih glazbenih festivala, EXIT se ponovo našao u kategoriji "Najbolji veliki festival", i to nakon što je navedenu titulu prethodno osvojio 2014. i 2018. godine. I drugi članovi Exitove festivalske obitelji našli su se među nominiranim festivalima. Umaški Sea Star festival u utrci je za nagradu – "Najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno", dok je nedavno završeni i izuzetno uspješni No Sleep festival našao svoje mjesto u čak dvije kategorije – "Najbolji festival do 10.000 posjetitelja dnevno" i "Najbolji novi festival"!

Glasanje za Europske festivalske nagrade počelo je u ponedjeljak 11. studenog i trajat će do 30. studenog. Glasuje se na službenim stranicama EFA www.europeanfestivalawards.org ili putem ovog linka izborom za Sea Star festival u kategoriji "Best Medium-Sized Festival”, izborom EXIT-a u kategoriji "Best Major Festival" te izborom No Sleep festivala u "Best New Festival" i "Best Small Festival" kategorijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.