Obavijesti

Promo sadržaj

Secret Santa: Osvoji 1000 kn za kupnju božićnih poklona!

Secret Santa: Osvoji 1000 kn za kupnju božićnih poklona!
1

Ako bi ti dobro došlo tisuću kuna za kupnju božićnih poklona, na pravom si mjestu. Samo na Enteru Zagreb svaki dan možeš osvojiti poklon bon u vrijednosti od minimalno 1000 kuna

Igra se na najslušanijem zagrebačkom radiju za mlade već zahuktala, iako je tek jučer počela. Ne brini, još se stigneš uključiti. Uz pomoć igre Secret Santa podebljaj svoj kućni budžet baš sada kada ti najviše treba. Uzmi im lovu za poklone, a tebi će ostati više za prosinačko partijanje.

Što je najbolje, pritom uživaj u svjetskim top hitovima. Ako slučajno još nisi, odmah upali Enter Zagreb. Pjevuši, ako želiš zapleši i čekaj božićnu priču. Ova je malo drugačija od onih koje si obično slušao.  

Svaki radni dan do Badnjaka pričaju novu priču, a u svakoj od njih kriju se nazivi najpoznatijih pjesama jednog izvođača. I taj jedan je Secret Santa toga dana. Međutim, ne može sve biti baš tako jednostavno. Kako bi igra bila zanimljivija, nazivi pjesama su prevedeni na hrvatski. 

Na primjer, slušaš Enterovu božićnu priču i čuješ: „Ho, ho, ho! Jesi li ove godine bio zločesti dečko?“ Zvoni? Da, Secret Santa toga dana je Billie Eilish. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A da bi mogao naplatiti svoje znanje najnovijih hitova, trebaš slušati Enter i brzo reagirati. Kad na Enteru čuješ znak „javi se sad“, odmah kreni u akciju i na njihov WhatsApp (09 97 97 99 99) pošalji svoje ime i prezime. Najbrži će prvi i zaigrati, a igra se najmanje jednom do osam puta dnevno.

Pogodiš li tko je toga dana Secret Santa dobit ćeš poklon bon u Watch Centru vrijedan tisuću kuna pa ti biraj između 50 brendova. Ima li boljeg načina kupovine poklona od onoga na tuđi račun? 

Zato slušaj Enter pažljivo svaki dan i uživaj u božićnim pričama ispričanim uz pomoć samo hitova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije