Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
98 komentara

Šefovi sindikata usred štrajka okupili se u luksuznim hotelima

Sindikat Preporod povjerenike je okupio u splitskom Le Meridien Lavu s pet zvjezdica, a povjerenici Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama sastali su se u zadarskom Falkensteiner Club Funimation Borik

Foto: Robert Anic/PIXSELL
98 komentara

Protekloga vikenda, dva su prosvjetna sindikata održala svoje redovne godišnje skupštine. Sindikat Preporod svoje je sindikalne povjerenike okupio u Splitu, dok je Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama izvještajnu skupštinu održao u Zadru. Kako piše Telegram,  njihove skupštine poklopile su se sa sada već trotjednim štrajkom u školama a održale su se u luksuznim hotelima na Jadranu. Sindikat Preporod svoje je povjerenike za vikend okupio u splitskom Le Meridien Lavu s pet zvjezdica, a povjerenici Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama na dva su se dana sastali u zadarskom Falkensteiner Club Funimation Borik hotelu.

Na Booking.comu stoji kako cijena dva noćenja s doručkom sljedeći vikend u zadarskom Falkensteiner Funimation hotelu stoje od 2112 kuna naviše, a u najjeftinijoj sobi Le Meridiena Lav u Splitu 1433 kune. Šefovi sindikata Telegramu su kazali kako su sindikati to sami platili od svojih članarina te da su dobili popust, no nisu otkrili koliki.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message