Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksualno zlostavljao koze, ovce, krave, a otkrio ga je bik

Andreas F. je na sudu rekao da je poriv bio jači nego on te da se osjećao loše jer je prema njegovom mišljenju seks prije braka grijeh bez obzira da li je riječ o ljudima ili životinjama

A cow grazes in a field on a sunny autumn day in the Valley de Joux near Le Chenit
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
56 komentara

Andreas F. iz Švicarske je godinama životinje na seoskom imanju tretirao kao seksualne objekte. Njegov perverzan poriv je otkriven nakon što ga je prilikom penetracije ozlijedio bik. Mladić star 30 godina je zlostavljao ovce, krave, telad, koze i svinje, a nije bila sigurna niti kuja koja je čuvala imanje. 

- Priznajem da sam to učinio i prihvaćam posljedice - rekao je Andreas novinarima Blicka. U međuvremenu je dobio i pravomoćnu presudu za mučenje životinja. Prema optužbama mladić je od jeseni 2011. gotovo svaki dan zlostavljao ženke u štali dok su bile vezane. Njegovo ponašanje se vjerojatno ne bi tako skoro otkrilo da nije imao fetiš i na mužjake. Dok je zlostavljao bika Andreas F. je zadobio teške unutarnje ozljede i morao je hitno u bolnicu. Vlasnik bika je rekao da je  Andreas F. često pomagao na njihovom imanju no nije znao da mladić radi takve "bolesne stvari". Na sudu je Andreas F. rekao kako je "poriv bio jači od njega".

Dodao je i kako se loše osjećao jer je po njegovom mišljenju "seks prije braka grijeh, bez obzira da li je s čovjekom ili životinjom". Tvrdio je i da su neke životinje pristale na seks. Za kaznu mora platiti 4500 franaka te su mu odredili tri godine liječenja. 

Možda vas zanima i ovo:
Message