News

Komentari 6

Sekundu do smrti: Šokantan video policajca heroja iz Indije

Sekundu do smrti: Šokantan video policajca heroja iz Indije

Izgleda da putnik i nije obraćao previše pažnje na svoju rutu. Laganim korakom krenuo je preko tračnica, ne primjećujući vlak koji ide točno prema njemu. Mnogi ogorčeni na twitteru

Policajac Anil Kumar (55) spasio je putnika koji je na kolosijek krenuo preko željezničke pruge na kojoj se u tom trenutku kretao vlak, prenosi Mirror

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izgleda da putnik i nije obraćao previše pažnje na svom putu. Laganim korakom krenuo je preko tračnica, ne primjećujući vlak koji ide točno prema njemu. 

Hrabri policajac skočio je na prugu i odgurnuo putnika do kolosijeka te mu pomogao da se popne na njega. Spasivši putnika policajac je jedva uspio i sam pobjeći vlaku, koji je nedugo za tim prošao prugom.

Cijeli događaj promatrali su ostali putnici na kolodvoru. 

Nakon objave videa na društvenoj mreži Twitter javili su se mnogi korisnici s komentarima o nesreći. Neki smatraju kako bi policija u Indiji trebala optužiti putnika i dodijeliti mu kaznu kako se ovakve stvari ne bi ponavljale. 

Sve je prokomentirao i indijski ministar željeznice Piyush Goyal pohvalivši hrabrog policajca koji je spasio putnika od nadolazećeg vlaka u Mumbaiju. 

Najčitaniji članci