Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
111 komentara

Pokrovac: Prevareni smo, ne javljaju se, idemo u blokadu

Tomislav Pokrovac najavio je da će opet blokirati ceste na više punktova jer im se iako su obećali, nitko iz ministarstva ne javlja. Kaže da sad oni mijenjaju ploču...

Maja Šantoši/PIXSELL
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
111 komentara

Prevareni smo, čekamo cijeli ponedjeljak poziv za susret s ministrom Čobankovićem i nitko nam se ne javlja. Ovako više ne ide! Od danas krećemo u potpunu blokadu prometnica na više punktova u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a pridružit će nam se i seljaci Virovitičko-podravske županije, kao i Brodsko-posavska županija, kaže Tomislav Pokrovac, predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka. 

Najavio je i izvanrednu konferenciju zna prosvjednom punktu u Jarmini nedaleko Vinkovaca u 14 sati.

- Taman smo povjerovali da popuštaju i žele riješiti problem, kad – ništa. Nevjerojatno je kako nas vuku za nos i ignoriraju. E, sad mi mijenjamo ploču - kaže Tomislav Pokrovac.

Seljaci zahtijevaju da im se sve potpore isplate u punim iznosima, da cijena plavog dizela bude jednaka i za ribare i za poljoprivrednike - 4 kune litra, te da se deblokiraju svi računi seljaka i izradi državna strategija poljoprivredne proizvodnje za idućih deset godina. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message