Obavijesti

News

Komentari 94

Selo je odahnulo: Silovatelj popio kavu i predao se policiji

Selo je odahnulo: Silovatelj popio kavu i predao se policiji
5

Ivo Kezele (38), kojeg sumnjiče da je silovao 16-godišnju nećakinju, vratio se kući. Tražio je da mu skuhaju kavu, a onda je otišao na policiju. Mještanima je laknulo

VIDEO

Oko 16 sati izašao sam u dvorište i vidio sam Ivu. Bio je iscrpljen i promrzao. Pozvao sam ga da mi priđe i počeo sam ga nagovarati da se preda. Ušao je u kuću i ja sam nazvao prijatelja koji je policajac, rekao je Antun Kezele (34).

Njegova brata Ivu (38) iz Bickog Sela kod Slavonskog Broda sumnjiče da je 30. rujna između 3 i 4 sata silovao svoju maloljetnu nećakinju. Nakon što je došao susjed, Ivo mu je predao pušku te se mirno predao. Popili su kavu i nakon pola sata sjeli u automobil i otišli. 

- Ivo je bolestan i treba ga liječiti - rekao je brat osumnjičenog.

Mještani sela na istoku Brodsko-posavske županije odahnuli su nakon što su čuli vijest da je Kezele uhićen, premda ima i onih koji tvrde da ih nije bilo strah za sebe i djecu unatoč tome što im je poljima šetao naoružan muškarac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam ga vidjela, rekao mi je da 12 dana nije ništa jeo, samo je pio vodu. Pitala sam ga hoće li jesti, ali je odbio, tražio je da mu skuham kavu. Stalno je plakao i pobijao optužbe - rekla je majka Marija.

- Kćer mi se ponovno uznemirila kad je čula da je Ivo uhićen, ali sad se smirila. Vjerujem da će vrijeme učiniti svoje i da će se oporaviti. Samo sad očekujem da institucije odrade svoje. Što se tiče njega, zbog ovog što je učinio sumnjam da ćemo više ikada biti u dobrim odnosima - rekao je otac maloljetnice.

Ivo Kezele se od policije skrivao u poljima kukuruza i u šumama oko sela.

- Puno je napuštenih kuća i tu je vjerojatno spavao, zna on dobro ovaj kraj, ovdje se rodio i odrastao - rekla je majka dodajući kako će sad kad joj je sin u pritvoru biti mirnija jer zna da neće nauditi ni sebi ni drugima. Želi da ga liječe, a ne da ga strpaju u zatvor.

Doznajemo kako mu je sudac istrage na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu odredio jednomjesečni pritvor te je prevezen u Požegu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina