Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Serijski kradljivac uhvaćen je na kameri: Vraća se u zatvor

Serijski kradljivac odmah se nakon izlaska iz zatvora vratio na staro. Na najnovijem suđenju žalio se kako želi da ga kazne blaže jer ni sam ne zna koliko mu se djela točno stavlja na teret

Foto: Screenshot (Jabuka TV)
10 komentara

Alen P. (40) je 13 godina proveo u zatvoru, no već je drugi dan na slobodi odradio niz krađa po institucijama, od Ministarstva poljoprivrede do Jabuka televizije, zbog čega se vraća ua zatvor.

Povratak na staro koštao ga je pa je nedavno osuđen na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na dvije godine i osam mjeseci zatvora.

Vozila policije i vatrogasaca INTERNETSKA PREVARA Uplatila mu novac za liječenje: Uzeo joj je stotine tisuća kuna

Ukrao je gotovo 18.000 kuna, a kako sam kaže, potrošio ga je na osobne potrebe i na drogu. Oštećenima će novac morati vratiti, a sudske troškove i odvjetnika po službenoj dužnosti neće morati platiti jer su mu jedina primanja 1200 kuna socijalne pomoći.

Foto: Screenshot (Jabuka TV)

Serijski kradljivac dolijao je 15. siječnja ove godine u zgradi Ministarstva poljoprivrede kada ga je zaustavio zaštitar tvrtke Osijek s ukradenim novčanikom. Ušetao je u zgradu ministarstva u Planinskoj ulici u Zagrebu, popeo se na prvi kat, malo hodao po hodniku glumeći da telefonira te ušao u otključani ured i počeo kopati po ormarima. I to sve u 10 minuta.

Neposredno prije izlaska iz zatvora, 29. svibnja 2018.  iz nezaključanog ureda Vulkala na Samoborskoj cesti ukrao je smeđu mušku torbicu Hilfiger s utroškom tvrtke - 1800 kn i 1250 eura.

Čekao je da je ljeto prođe pa je 1. listopada oko 12.45 sati upao u uredske prostorije tvrtke OV-održavanje vagona na Strojarskoj cesti te iz njih ukrao novčanik sa 300 kuna, bankovnim karticama i osobnim dokumentima.

Samo četiri dana poslije, isto je napravio i na Vukovarskoj, u prostorijama televizije Jabuka. Stigao je tamo oko 10:40 sati, glumio da priča na mobitel i potom iz jednog od ureda ukrao mobitel Huawei Mate 10 lite vlasnika televizije. Uz mobitel je ukrao i osobnu iskaznicu, vozačku dozvolu, godišnju kartu ZET-a, dvije bankovne kartice, a osim toga uzeo je i vlasnikov novčanik s dokumentima i karticama.

Na sudu se žalio kako želi da ga kazne blaže jer ni sam ne zna koliko mu se djela točno stavlja na teret.

Možda vas zanima i ovo:
Message