Obavijesti

News

Komentari 2

Serijski provalnik operirao po ulicama Zadra: U 11 provala napravio štetu od 28.000 kuna!

Serijski provalnik operirao po ulicama Zadra: U 11 provala napravio štetu od 28.000 kuna!
2

Osumnjičen za više provala,  a policija ga je osumnjičila i za izazivanje nereda iz srpnja 2017. godine. Bilo je to na štetu Bugara u ulici Krešimira Ćosića u Zadru, pred utakmicu Hajduka i NK Levski iz Sofije

VIDEO

Uhićen je serijski provalnik (34) koji je u 11 provala napravio štetu od 28 tisuća kuna u Zadru.

Osumnjičen za više provala,  a policija ga je osumnjičila i za izazivanje nereda iz srpnja 2017. godine. Bilo je to na štetu bugarskih državljana u ulici Krešimira Ćosića u Zadru, pred utakmicu Hajduka i NK Levski iz Sofije. Domaći huligani zapalili su im auto, a baklja je u njihov BMW navodno ubačena dok su četvorica Bugara od 28 do 32 godine starosti, još bili unutra. Jedan Bugarin tada je bio lakše je ozlijeđen.

Provaljivali u tvrtke i oštetili vlasnike za više od 100.000 kn
Provaljivali u tvrtke i oštetili vlasnike za više od 100.000 kn

A evo gdje je sve 34-godišnjak u međuvremenu provaljivao po ulicama Zadra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sumnjiči ga se da je  dana 7. na 8. studenog 2020.godine u ulici Domovinskog rata najprije provalio u frizerski salon 37-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac, a potom i u prostorije obližnje agencije u vlasništvu 63-godišnjaka, odakle nije ništa otuđio te da je u istom periodu provalio i u knjigovodstveni servis u ulici Andrije Hebranga u Zadru, odakle nije ništa otuđio. Isto tako ga se sumnjiči da je 8. studenog u ulici Matije Gupca provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac iz registar kase.

Zadar: Privođenje osumnjičenog za krijumčarenje oružja

Također ga se sumnjiči da je 5. studenog na Benkovačkoj cesti provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio novac, a potom pokušao provaliti i u drugu trgovinu u istom objektu, u čemu nije uspio dok su na vratima nastala oštećenja. Te da je dana 5. na 6. studenog  tijekom noći pokušao provaliti u ugostiteljski objekt u Varaždinskoj ulici - nabraja policijska glasnogovornica Ivana Grbin provale u studenom, te nastavlja:

Provalili u samostan u Zagrebu: Šteta iznosi stotine tisuća kuna
Provalili u samostan u Zagrebu: Šteta iznosi stotine tisuća kuna

 - Nadalje sumnjiči ga se da je 26. listopada u noćnim satima u ulici Ivana Mažuranića provalio u ugostiteljski objekt 37-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac. Još se sumnjiči da je 23. na 24. ožujka 2020.godine na ulici Hrvatskog sabora provalio u prostorije poslovnice trgovačkog društva, odakle je otuđio metalnu kasu, a isto tako da je provalio i u susjedne prostorije drugog trgovačkog društva, odakle nije ništa otuđio - završava Grbin s ovogodišnjim popisom te zaključuje:

-Također ga se sumnjiči da je prošle godine, 5. prosinca, u ulici Vlatka Mačeka provalio u vulkanizersku radnju trgovačkog društva, odakle je otuđio metalnu kasu s novcem. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog izazivanja nereda i teških krađa predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kaže Grbin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1