Obavijesti

News

Komentari 22

Sestru drogirala kako bi je njen muž silovao, a zatim su je ubili

Sestru drogirala kako bi je njen muž silovao, a zatim su je ubili
1

Serijski ubojice iz Kanade Karla Homolka i Paul Bernardo početkom devedesetih mučili su, silovali i ubili tri tinejdžerice. Među njimaje bila i Karlina mlađa sestra...

VIDEO

Mediji su nakon uhićenja Karle Homolka i Paula Bernarda, bračni par serijskih ubojica prozvali Ken i Barbie ubojice. Lijepi i mladi supružnici priznali su da su ubili najmanje tri mlade žene. Prije toga su ih mučili i drogirali.

Upoznali su se 1987. godine u jednom restoranu. Karla je tad imala 17, a Paul 23 godine. Postali su nerazdvojni. Nakon dvije godine veze zaručili su se. Uskoro je Paul postao strašno zainteresiran za Karlu 15-godišnju sestru Tammy. Karla ga nije sprječavala da joj se nabacuje. Bila je svjesna da je njezin voljeni razočaran što ona nije bila djevica kad su se upoznali i odlučila ponuditi sestrino djevičanstvo kao dar svom budućem mužu.


Pozvali su je na večeru, a u špagete joj je Karla stavila valium. Bernardo je pokušao silovati Tammy dok je Karla gledala. No droga nije bila dovoljno snažna i Tammy je uskoro došla k sebi.

Nadrogirali je omamljivačem za životinje

No zaručnici nisu odustali od plana. Početkom 1991. godine Karla je s posla ukrala omamljivač za životinje. Nadrogirali su Tammy i dok su roditelji sestara spavali na katu Bernardo je silovao Tammy u podrumu. Nesretna djevojka se u tijeku tog monstruoznog čina ugušila u vlastitoj povraćotini. Nazvali su policiju, sve očistili, sakrili sve dokaze i njezinu smrt predstavili kao nesreću. Njezina smrt je poslije okarakterizirana kao smrt povezana s trovanjem od alkohola.

To je bila njihova prva žrtva. Nakon toga su se vjenčali i nastavili sa silovanjima i ubojstvima. Karla se pridružila suprugu u silovanju i ubojstvu još dvije tinejdžerice. Nakon toga su uhićeni.

Karla svjedočila protiv muža

Bernardo je dobio doživotnu kaznu zatvora, a Homolka je priznala silovanje, mučenje i ubojstvo troje ljudi te je dobila samo 12 godina zatvora. Iako je Karla snimala muža tijekom njegovih okrutnih zločina plavokosa ljepotica nekako je uspjela uvjeriti tužitelje  da je ona bila žrtva u svemu iako su kasnije snimke pokazale suprotno. Također je dogovorila da će svjedočiti protiv muža.

Svalila je, naime, svu krivicu na njega, tijekom suđenja imala prazan i tup pogled, teatralno brisala suze dok su majke tinejdžerica koje je ubila davale izjavu. Izigravala je pravu žrtvu, govorila nježno i tiho i tako uspjela da za stravična ubojstva bude osuđena na tek 12 godina.
Iz zatvora je puštena 2005. godine. Kasnije se udala, dobila troje djece i danas živi na slobodi pod drugim imenom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a