Obavijesti

Promo sadržaj

Settle predstavio novu aplikaciju za mobilno plaćanje

Settle predstavio novu aplikaciju za mobilno plaćanje
4

Settle od danas ima novu aplikaciju koja je iz temelja poboljšana temeljem povratnih informacija od korisnika, te u velikoj mjeri dizajnerski osvježena i u konačnici mnogo preglednija i jednostavnija za korištenje

Settle, aplikacija za mobilno plaćanje i besplatan prijenos novčanih sredstava između korisnika dobila je novu, znatno poboljšanu verziju koja je od danas na raspolaganju na trgovinama aplikacijama za Android i iOS.

Cjelokupan dizajn aplikacije iznova je osmišljen kako bi ona bila jednostavnija za korištenje već od prvog trenutka – besplatne registracije korisnika i otvaranja Settle korisničkog računa – pa do korištenja svih funkcionalnosti koje Settle pruža. Stanje Settle računa sada je odmah prikazano u vrhu ekrana, odakle je moguće i jednostavno pregledati sve sa Settleom povezane kreditne ili debitne kartice.

Popis svih transakcija, poruke i sve ostale novosti koje očekuju korisnika prilikom ulaska u aplikaciju sada su prikazane na jednom i jedinstvenom ekranu čime se značajno ubrzava korištenje a aplikacija čini preglednijom. Prilikom plaćanja pojedinim trgovcima ili ugostiteljima, korisnici će sada moći vidjeti koliko je trgovina od njih udaljena, a također će, kroz vrlo ciljane i specifične poruke, biti obaviješteni o posebnim ponudama koje pojedini trgovci koji sudjeluju u Settle programu nude korisnicima.

Nova aplikacija rezultat je povratnih informacija koje smo dobili od naših korisnika te detaljnog testiranja i istraživanja koje je pokazalo koje promjene moramo napraviti kako bi Settle bio jednostavniji za korištenje, ljepši i primamljiviji. U ovim trenucima kada postoji povećana potreba za direktnim transferom novčanih sredstava između prijatelja i obitelji bez fizičkih kontakata, Settle predstavlja odlično rješenje za besplatan i brz prijenos novca – možete jednostavno pomoći svojim prijateljima slanjem novca ili podijeliti neke troškove“, naglasila je Sara Rasmussen, voditeljica poslovanja Settlea za Hrvatsku.

Korisnici mogu preuzeti Settle u verzijama za iOS i Android.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive