Obavijesti

News

Komentari 14

"Šibensko-kninska županija i svi gradovi ostat će HDZ-ovi"

"Šibensko-kninska županija i svi gradovi ostat će HDZ-ovi"
1

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je kako imaju vlast u svim većim gradovima i općinama što je dokaz vrlo snažne organizacije u županiji

VIDEO

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u srijedu je u obilasku županijske organizacije te stranke u Šibensko-kninskoj županiji, a u Drnišu je izjavio kako je siguran da će županija ostati HDZ-ova, kao i svi gradovi.

"U redovitom sam obilasku županijskih i gradskih organizacija HDZ-a za lokalne izbore. Danas sam u Šibensko-kninskoj županiji, a evo krećemo iz Drniša, pa idemo dalje prema Kistanju i Skradinu. Obilazimo naše ljude, gradske i općinske organizacije. Ovdje sam kako bih dao potporu u Drnišu gdje očekujemo da ćemo i nakon izbora imati svog gradonačelnika. Siguran sam da će Šibensko-kninska županija ostati HDZ-ova i da će HDZ-ovac biti župan", rekao je Jandroković novinarima.

Glavni tajnik HDZ-a dodao je kako imaju vlast u svim većim gradovima i općinama što je dokaz vrlo snažne organizacije u županiji.

"Poslije ovih izbora će isto tako biti, a vjerujem da će organizacija biti još i jača. U Prominu i Kistanje idem kako bih se tamo upoznao sa situacijom. Postoje razlike u pozicijama pa bih želio čuti od naših članova kako gledaju na izbore. Tamo očekujem isto izvrstan rezultat", naglasio je Jandroković.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Kistanjama predviđa dobre rezultate jer, istaknuo je, izvrsno rade, a tamo će biti dosta novih mladih kandidata, kao i u ostalim sredinama.

Na novinarsko pitanje što s općinama u županiji koje nisu HDZ-ove, odnosno spremaju li iznenađenja, glavni tajnik HDZ-a odgovorio je potvrdno.

"Svi gradovi su pod kontrolom HDZ-a, a tako će i ostati. U kojim općinama spremamo iznenađenja, saznat ćete 21. svibnja na lokalnim izborima", poručio je Jandroković.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...