Obavijesti

Promo sadržaj

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia
1

Kako se danas šopingira u modnom gradiću na otvorenom?

Ljubitelji shoppinga i modnih trendova ponovno imaju mogućnost zaviriti u ponudu preko 100 fashion i lifestyle brendova koje nudi modni gradić na otvorenom, Designer Outlet Croatia. Od subote, 9.5. radno vrijeme je produljeno pa centar sada radi od 10 do 20 sati, a od 11.5. otvoreni su i ugostiteljski objekti unutar centra, naravno, uz provođenje propisanih sigurnosnih mjera.

Već otprije poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i šarmantnom ugođaju modnog gradića, Designer Outlet Croatia danas svojim posjetiteljima nudi novo iskustvo shoppinga na otvorenom u još sigurnijim uvjetima. S obzirom da je riječ o centru na otvorenom uz puno prostora, čekanja na ulasku u centar nema, no trgovine unutar centra ograničile su broj kupaca kako bi se svi mogli pridržavati propisane fizičke udaljenosti od 2 metra. Bez obzira na provođenje mjera zaštite, pred trgovinama nema čekanja, osim iznimno u dvije do tri velike trgovine. Trgovci i osoblje centra obavezni su nositi maske, a pri ulasku u trgovine za kupce je obavezna dezinfekcija ruku. U javnom prostoru centra postavljeni su punktovi za dezinfekciju kao i sigurnosne preporuke za posjetitelje.

Isprobavanje odjeće je moguće u većini trgovina i kontrolirano je od strane trgovaca koji nastoje posjetiteljima kupnju učiniti što jednostavnijom. Sukladno mjerama zaštite, isprobana odjeća prije povratka u trgovinu ostaje 5 dana u izolaciji, a odjeća koju nije moguće isprobati prije kupovine naknadno se može vratiti uz povrat novca. Ipak, senzacionalna ponuda povodom ponovnog otvaranja nudi širok izbor aktualnih proljetnih trendova, ali i onih koje jedva čekamo nositi u nadolazećoj ljetnoj sezoni.

Iako shopping danas izgleda nešto drugačije od uobičajenog, Designer Outlet Croatia čini se kao savršena destinacija jer nam uz ugodnu šetnju na svježem zraku omogućuje i kupovinu uz neodoljive popuste kojih smo se zadnjih dana zaželjeli.

Sve informacije o ponudi centra i sigurnosne preporuke za posjetitelje dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve