Obavijesti

News

Komentari 93

Sijamske blizanke Abigail i Brittany (22) zvijezde realityja

Sijamske blizanke Abigail i Brittany (22) zvijezde realityja
10

Sijamske blizanke Abigail i Brittany žele jednoga dana postati majke. Iako dijele jedno tijelo djevojke imaju potpuno različite karaktere. No obje obožavaju sport

VIDEO

Čim su se rodile liječnici su roditelje upozorili kako neće preživjeti. No sijamske blizanke Abigali i Brittany Hensel (22) dokazale su im da su u krivu. Sve oko sebe zadivile su svojim napretkom. O blizankama iz Amerike snimili su i reality show. Emisija o njihovom životu počet će se prikazivati 28. kolovoza. 

Prvi put javnosti su se predstavile u showu Oprah Winfrey, a sve do tada živjele su mirnim životom u Minnesoti, piše Daily mail

Kako su odrastale, djevojke su kao i mnogi drugi blizanci, pokazale svoje različite karaktere. Abigail je oduvijek bila tvrdoglava, a Brittany vedri duh obitelji. No, obje obožavaju svirati klavir i sport. Trenirale su kuglanje, odbojku, vozile bicikl i plivale. Sa 16 godina položile su i vozački ispit.

- Ne zna što bi se desilo da ih je zaustavila policija. Da li bi obje dobile kaznu ili samo Abby obzirom da je njezina noga bila na papučici gasa - komentira njihova majka Patty. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još dok je bila trudna Patty nije znala da nosi blizance sve do samog poroda. Kaže kako ju je isprva šokiralo kad joj je doktor rekao da je rodila sijamske blizanke, no čim ih je vidjela osjetila je neopisivu sreću. 

Iako je Brittany u djetinjstvu bila podložnija prehladama i dva puta imala upalu pluća blizanke su vrlo dobrog zdravlja. U djetinjstvu su bile na tri operacije. Prvo su im uklonili treću ruku sa prsiju, zatim su im ispravili zakrivljenu kralježnicu i proširili im prsni koš kako ne bi imale problema s disanjem u budućnosti. 

Iako svaka od njih ima različite ukuse i mišljenja, njihovo tijelo radi kao jedno. Djevojke imaju četiri plućna krila, dva srca, jedna rebra, jednu jetru, dva želuca, jedan par reproduktivnih organa, jedan mjehur i tri bubrega.

Na 40.000 novorođenih blizanaca jedan par se rodi kao sijamski. Samo jedan posto njih živi dulje od prve godine.

- Da dijelimo jedno tijelo, ali smo dvije vrlo različite djevojke. Svijet ne treba znati s kim se viđamo, što radimo i što ćemo raditi u budućnosti. Da, bit ćemo majke jednoga dana, ali trenutno ne želimo pričati o tome kako će sve skupa funkcionirati - zaključuje Abby. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.