Obavijesti

News

Komentari 29

Silovali djevojku (16), pretukli joj roditelje pa je živu spalili

Silovali djevojku (16), pretukli joj roditelje pa je živu spalili
14

Žrtva je oteta iz svog doma u četvrtak dok je njezina obitelj bila na svadbi. Silovana je u šumi u državi Jharkhand. Osumnjičeni su prvo za kaznu dobili 100 trbušnjaka i novčanu kaznu od 750 dolara

VIDEO

Nakon silovanja šesnaestogodišnjakinje koja je zatim živa spaljena na istoku Indije uhićeno je 14 ljudi, doznaje se u subotu od policijskog izvora o posljednjem slučaju u nizu seksualnih napada na žene u toj zemlji.

Žrtva je oteta iz svog doma u četvrtak dok je njezina obitelj bila na svadbi. Silovana je u šumi u državi Jharkhand, precizirala je mjesna policija.

Njezina obitelj žalila se vijeću veterana tog sela koje je u petak naredilo dvojici optuženih da naprave 100 trbušnjaka i plate globu od 50.000 rupija ( 750 dolara).

Razbješnjeni kaznama, optuženi su zatim pretukli roditelje djevojke, a nju živu zapalili, rekao je policijski dužnosnik, prenosi AFP.

Vijeće veterana često rješava sporove i tako se zaobilazi pravosudni sustav u Indiji, jako spor i skup. Iako njihove odluke nemaju pravosudnu snagu, njihov utjecaj u ruralnim zajednicama je važan. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

A woman shouts slogans during a protest against the rape of a ten-year-old girl, in the outskirts of Delhi FILE PHOTO: People participate in a candle light vigil as they protest against the rape of an eight-year-old girl in Kathua near Jammu, and a teenager in Unnao, Uttar Pradesh state, in Bengaluru FILE PHOTO: A woman holds a placard during a protest against the rape of an eight-year-old girl in Kathua near Jammu, and a teenager in Unnao, Uttar Pradesh state, in Kolkata
14
| Foto: ADNAN ABIDI

Policijski dužnosnik je precizirao da je 14 osoba uhićeno u sklopu te afere, ali da je glavni osumnjičenik i dalje u bijegu.

Vladin dužnosnik države Jharkhand, Raghubar Das je istaknuo da se radi o jezivom incidentu i tražio je najstrože kazne za odgovorne.

Ta drama se zbila nakon niza afera seksualnog nasilja u Indiji bez obzira na postroženje zakona. Agencija Press Trust od India prenosi da se jedan 55-godišnjak ubio u petak. Bio je optužen za silovanje devetogodišnjakinje u državi Andhra Pradesh, na jugu zemlje. Nakon grupnog silovanja i ubojstva osmogodišnjakinje prošlog mjeseca u državi Jammu i Kashemire održani su brojni prosvjedi.

Oko 40.000 silovanja je registrirano u Indiji 2016., ali njihov je broj bitno veći zbog šutnje o tim zločinima u toj vrlo patrijarhalnoj zemlji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa