Obavijesti

News

Komentari 75

Silovao pacijenticu, ona rodila: 'On je najniži šljam koji postoji'

Silovao pacijenticu, ona rodila: 'On je najniži šljam koji postoji'
5

SAD: Nathan Sutherland (36) optužen je za seksualno zlostavljanje i zlostavljanje ranjive odrasle osobe. Njegov DNK podudara se DNK bebe koju je pacijentica rodila. Navodno ju je silovao nebrojeno puta...

VIDEO

Medicinski tehničar optužen je za silovanje paralizirane pacijentice koja je rodila njegovo dijete, a policija smatra da ju je vjerojatno silovao nebrojeno puta. Nathan Sutherland (36) optužen je za seksualno zlostavljanje i zlostavljanje ranjive odrasle osobe, nakon što je dokazano da se njegov DNK podudara s novorođenčetom

Ipak, njegov odvjetnik David Gregan tvrdi da nema izravnog dokaza da je njegov klijent kriv za silovanje, javlja Daily Mail

- Znam za DNK uzorak. Ali i moj klijent će imati pravo na svojeg stručnjaka za DNK - kazao je.

Opisao je Sutherlanda kao obiteljskog čovjeka s malom djecom koji živi u Arizoni od 1993. godine.

Sutherland se pojavio u sudnici u srijedu, ali se nije izjasnio o krivici. Nadležni Vrhovni sud u okrugu Maricopa postavio je jamčevinu na 500.000 dolara (oko 3,26 milijuna kuna).

Medicinski tehničar silovao je ženu u komi: Rodila mu dijete...
Medicinski tehničar silovao je ženu u komi: Rodila mu dijete...

Nije u komi, već je kvadriplegičar: Bila je budna kad ju je silovao

Podsjetimo, pacijentica (29) indijanskog porijekla koja je smještena na klinici Hacienda Healthcare u Arizoni od svoje treće godine, šokirala je osoblje bolnice kada je 29. prosinca počela rađati, jer nitko nije ni znao da je trudna. Iako se prvotno pisalo da je ona u komi, sada se otkrilo da je ona zapravo kvadriplegičar. Ne govori, a u ranom djetinjstvu je imala brojne napadaje zbog kojih je mentalno zaostala. Ima malu pokretljivost u udovima, glavi i vratu, te reagira na zvuk i može gestikulirati licem. Ovo znači da je bila svjesna, odnosno budna, dok ju je napadač silovao, javlja The Sun.

- Ona ima osjećaje, voli da joj se čita, uživa u glazbi i sposobna je odgovoriti ljudima koje poznaje, posebno svojoj obitelji - rekao je obiteljski odvjetnik John Michaels.

Istražitelji su otkrili da se Sutherland brinuo o žrtvi, te je mnogo vremena provodio s njom od kada je 2012. godine počeo raditi u toj bolnici.

Sutherland, koji je u duetu sa svojom sestrom pjevao kršćanske rap pjesme, optužen je da je silovao pacijenticu između veljače i travnja.

Policija navodno istražuje je li Sutherland, koji se nedavno razveo, napao i nekog drugog od pacijenata, te je li još netko u sve bio uključen.

Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara
Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara

Za malenog dječaka brinut će se majčina obitelj...

Glasnogovornik policije Phoenixa Tommy Thompson rekao je da je beba dobro, te da nemaju naznaka da je bilo drugih ljudi koji su bili uključeni, no istraga još traje.

- Ne možemo odabrati način na koji dolazimo na ovaj svijet, ali ova zajednica može izabrati da voli ovu bebu - rekao je Thompson.

Žrtvi je posljednji sistematski napravljen u travnju. Za malenog dječaka kojeg je rodila brinut će se majčina obitelj.

Zaposlenici klinike shvatili su da je žena trudna kada je počela ispuštati zvukove na porodu. Iako su joj pomagali pri porodu, skoro je preminula. Kasnije je policija tražila analizu DNK od svih zaposlenih u klinici, koja je pokazala da je Sutherland otac bebe.

Sutherlandova supruga podnijela je zahtjev za razvod 5. prosinca 2018. što je tri tjedna prije nego je žrtva rodila. On je jednom ranije već bio u braku, iz kojeg ima dvoje djece. On i sestra rođeni su na Haitiju, a usvojeni su i dovedeni u SAD 1989. godine.

Kolegica: On je kukavica i najniži šljam koji se može zamisliti

Sutherland je 2011. godine završio školu za medicinskog tehničara, a u Haciendi radi od 2012. godine.

Njegova kolegica Eleanor Riggers, koja je pomagala Sutherlandu oko skrbi za žrtvu rekla je da je potresena jer je izgledao kao zabavan čovjek kojeg su voljeli gotovo svi.

- Plakala sam. Samo sam plakala i plakala. Mislim da je kukavica. Mislim da je on najniži šljam koji se može zamisliti jer sam ga smatrala prijateljem - rekla je Riggers.

Šef tvrtke koja vodi kliniku Bill Timmons dao je ostavku zbog skandala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa