Obavijesti

News

Komentari 60

Šimenc o nesreći: Zadnje čega se sjećam su duga svjetla...

Šimenc o nesreći: Zadnje čega se sjećam su duga svjetla...
7

Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc u mostarskoj bolnici oporavlja se od teške prometne nesreće u kojoj je zadobio višestruke prijelome i potres mozga

VIDEO

Dubravka Šimenca danas, ili najkasnije sutra, Hitna medicinska pomoć prevest će iz mostarske bolnice, gdje se oporavlja na Odjelu traumatologije, na daljnje liječenje u Zagreb.

Osim višestrukih prijeloma zadobio je i veliku ranu na glavi, pa liječnici jako paze da mu se zdravstveno stanje ne zakomplicira. Kako doznajemo, Šimenc i dalje “vrti film” pokušavajući se prisjetiti detalja sudara koji je u petak popodne doživio u mjestu Risovac kraj Jablanice u BiH. Zadnje čega se sjeća, rekla nam je njegova kći Nika, je da je prema njima išao auto s dugim svjetlima i to ih je zaslijepilo. Podsjećamo, Šimenc je bio suvozač u terencu Mitsubishi Pajero, koji se zabio u parkirani kamion koji je prevozio drva. Kamion je bio parkiran te se dijelom nalazio na cesti, ali bez odgovarajuće signalizacije. Vozač u Pajeru, Željko Perić, pokušao ga je zaobići. Međutim, iz suprotnog smjera je naišao drugi automobil. Perić je, “bježeći” od tog auta, udario u kamion.

- Vozač kamiona krivac je za nesreću, ali i neopreznost vozača u Mitsubishiju doprinijela je sudaru. Da je bio oprezniji, možda bi se sudar izbjegao, a vozio je i neprilagođenom brzinom - neslužbeno doznajemo od policajca, koji naglašava kako očevid još nije gotov. U policiji sumnjaju da je Željko Perić, vozač Mitsubishija, vozio brzinom većom od 100 km/h. No Šimenc tvrdi kako nisu vozili prebrzo - možda 50 km/h na sat. Da je tome tako, svjedoči, tvrde, i činjenica da se ni zračni jastuci nisu otvorili.

- Bilo nam je strašno u petak, nismo znali što se točno dogodilo, a nisu nam se javljali. Važno je da su sad svi dobro, moglo je to sve i puno lošije završiti - izjavila nam je kći Nika.

Uskoro će biti poznato je li netko od sudionika bio alkoholiziran

Nije bilo mogućnosti napraviti alkotest na dah zbog ozljeda, ali kad su ozljede teže, provjerava se količina alkohola u krvi. Uzorak krvi policija je uzela i poslala na analizu, te sljedećih dana očekujemo rezultate, kazali su nam u policiji u Konjicu. Kako u sudaru nitko nije pretrpio ozljede opasne po život, na mjesto prometne nesreće nije izlazio tužitelj, pa ni rezultati istrage neće biti odmah poznati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa