Obavijesti

Promo sadržaj

Simone i Karl - savršeni bračni život u seriji 'Zašto žene ubijaju'

Simone i Karl - savršeni bračni život u seriji 'Zašto žene ubijaju'
4

U gradu Pasadena u Kaliforniji, tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere.

U 1963. godini, Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršeni život okreće se naglavačke kad sazna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste), samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Autor komične drame „Zašto žene ubijaju“ je Marc Cherry, najpoznatiji po uspješnim serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“. Serija u deset nastavaka „Zašto žene ubijaju“, koja se prikazuje svakog ponedjeljka u 22:00h na kanalu FOX Life, preispituje kako se uloga žena promijenila, ali i kako je njihova reakcija na izdaju ostala ista.

SIMONE I KARL – SAVRŠENI BRAČNI ŽIVOT

Odgovor na pitanje zašto žene ubijaju lagano će, iz epizode u epizodu, otkriti ova komična drama, a koje su kvalitete muškarci uzimali u obzir pri odabiru supruge objasnili su glavni likovi već u prvoj epizodi. Nakon tradicionalnog Roba kojeg je fascinirala činjenica da mu je Beth Anne bila spremna pripravljati sendviče i šivati gumbe, Karlova ispovijest dolazi kao dašak svježine. Doduše, daleko od onog što bi danas bilo prihvatljivo. Karla je pri susretu s Simone fascinirala činjenica da je riječ o jednoj jako profinjenoj ženi. Upoznali su se na dobrotvornoj večeri, a Simone je imala dizajnersku haljinu i nosila je mnoštvo dijamanata. Njen način hoda otkrio je da je riječ o jednoj ženi punoj samopouzdanja i koja zna što želi. Za razliku od Roba koji je oduševljen činjenicom da je prvi i jedini muškarac u životu svoje žene, Karl je zapravo treći Simonin muž. Uz sve navedeno, volio ju je jer je obožavala kupovati i priređivati zabave. Što ne iznenađuje jer je riječ o imućnoj vlasnici galerije. Karl i Simone su lijepi, zgodni, bogati i jako se dobro znaju zabavljati. Njihova okolina je ljubomorna na njihov savršen brak. Međutim, Simone zapravo živi u neznanju, a njena okolina će se pobrinuti da sazna istinu o njenom mužu. Karl naime ima jako puno ljubavnika. A Simone ne zna baš ništa o tome sve dok ne dobije tajno pismo sa fotografijom svoga muža i drugog muškarca na njoj.

Ova spoznaja pokrenut će niz događaja koje će dovesti do ultimativne Simonine emancipacije. Osjetit će seksualnu slobodu za koju nije ni sanjala da postoji i dozvolit će sebi ulazak u jedan manje stresan život koji se više ne vodi pod budnim okom svih lažnih prijatelja. Nakon brojni turbulencija sve naznake upućuju u smjeru da će Simone i Karl pronaći zajednički jezik. U tom slučaju samo jedno pitanje ostaje otvoreno – koga će Simone ubiti i zašto?

Lucy Liu je nakon bogate karijere koju su obilježili naslovi poput „Charlijevih anđela“, „Kill Billa“, „Ally McBeal“ i uspješnice „Sherlock i Watson“ u seriji „Zašto žene ubijaju“ ponovno zasjala kao pripadnica višeg sloja iz desetljeća sa kojim nas veže velika nostalgija. Kroz njezin lik ispričat će se priča o izazovima koje su veze imale u osamdesetima prošlog stoljeća.

Kako su se žene nosile sa svojim pozicijama u šezdesetima, osamdesetima te 21. stoljeću možete saznati svakog ponedjeljka u novim epizodama serije „Zašto žene ubijaju“ u 22:00h na kanalu FOX Life.

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.