Obavijesti

News

Komentari 175

'Sin je nakon napada psa bio u šoku i uplašen, loše je spavao'

'Sin je nakon napada psa bio u šoku i uplašen, loše je spavao'
1

Pas Dinamova nogometaša Angela Henriqueza na zagrebačkom Jelenovcu ugrizao je 21-mjesečnog dječaka za lice. Žao mi je što je moj pas ugrizao dječaka, kaže nogometaš

VIDEO

On je bolje. Ima dosta šavova. Zadržali su ga u bolnici i dobiva antibiotike kako ne bi došlo do upale, rekao nam je otac 21-mjesečnog dječaka kojega je u petak napao pas Dinamova igrača Angela Henriqueza (23).

 

I like bothering Kron with hugs #Kronsito #mojpasito 🐶❤️#rainydays ⛈

A post shared by Angelo Henriquez Iturra (@anriquez9) on

Dodao je da se dječak, koji je nakon napada bio uplašen i u šoku te je loše spavao, u subotu napokon smirio i mirno zaspao. Smeta mu, kaže, što vlasnici ljubimce šetaju bez povodca.

- Ovdje na Jelenovcu nitko nema običaj vezati psa, a u susjedstvu ima puno male djece. Apeliram na vlasnike pasa da se odgovornije ponašaju - ogorčen je otac. Njegova obitelj živi u stanu na katu zgrade u Ulici Ante Šercera. U istu zgradu, ali u stan u prizemlju, Dinamov nogometaš i njegova djevojka doselili su se prije dva tjedna. Kobnog dana oko 8.30 sati dječak je bio na balkonu i igrao se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Loptica mu je pala pa se s gospođom koja ga je čuvala spustio u dvorište. Supruga i ja ostali smo u stanu. Čuli smo vrisak i supruga je odmah pojurila dolje. Za minutu je dotrčala i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu jer ga je susjedov pas zgrabio za lice i vukao - ispričao nam je.

Psa je šetala djevojka nogometaša, koja je odmah zvala Hitnu i stalno se ispričavala. Ozlijeđenog dječaka otac je odvezao u bolnicu te su ga hitno operirali. Jučer se priopćenjem oglasio i nogometaš iz Čilea.

- Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onim što se dogodilo. U stalnom sam kontaktu s dječakovim roditeljima i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke. Dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Dječaku želim što brži oporavak - poručio je Henriquez, kojemu prijeti kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1