Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Sin je rekao da će prvo ubiti nas, a onda je krenuo na oca..."

Majka ubijenog Sanjina ispričala je što se dogodilo kobne večeri kada je njezin muž pucao sinu u glavu. Sanjin je trebao pred sud zbog napada na oca, a prijetio je i maloljetnom sinu

Foto: Damir Špehar/Pixsell/Facebook
183 komentara

Hicem u glavu Radovan Vujčić-Mravac (61) ubio je svog sina Sanjina (40) za stolom u blagovaonici svoje obiteljske kuće pred očima njegove majke Slavice i prijatelja Roberta.

-  Sanjin je nazvao i pitao oca: ‘Mogu li doći. Trebamo razgovarati. Otac mu je odgovorio: Možeš doći? Hoćeš li biti normalan’, odgovorio mu je otac i dozvolio mu da dođe. Ubrzo nakon što je završio taj razgovor došao je Sanjinov prijatelj Robert. Rekao nam je da nije nešto dobro sa Sanjinom, da ga je nazvao i oprostio se s njim i Robert nam je govorio da će Sanjin sebi nešto napraviti. Robert je bio s nama u kući kad je došao Sanjin. Rekao je da je dobio otkaz. Uskoro je trebao biti sud zbog toga što je napao oca na nogometnom igralištu... - ispričala je shrvana Slavica Vujčić za Jutarnji list.

ubojstvo I ŽIVIO JE S DRUGOM ŽENOM Otac je presudio sinu: Nije bio zadovoljan kako odgaja djecu?

- Kad je sjeo za stol rekao je da je došao prvo riješiti nas, pa da će onda i sebe. Spominjao je sud, otkaz. Znam da je bio na bolovanju od tog sukoba s ocem. U jednom trenutku krenuo je na oca nožem. Oštrica je bila nazubljena s jedne strane. Otac mu je pucao u glavu. Bio je na mjestu mrtav. Da ga je bar pogodio u nogu. Robert je vrišteći izletio iz kuće... Snaha i unuk nisu bili u kući jer oni žive u posebnom objektu u dvorištu. Joj, trebat će on sad živjeti s tim - govori Slavica.

Kaže kako je policija brzo došla i kako njezin suprug ne bi pustio sina u kuću da je znao što će se dogoditi. 

ubojstvo UBOJSTVO U BJELOVARU Otac ubio sina: 'Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju'

Sanjin Vujčić, inače vozač Hitne pomoći u Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, bio je razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim roditeljima.

Ocu slomio desnu očnu duplju

Bjelovarsko općinsko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv Sanjina Vujčića zbog teškog ozljeđivanja oca 4. studenoga prošle godine na gradskom stadionu NK Bjelovar. Tada je oca, koji ga je prethodno napao nožem, oborio na tlo te mu slomio desnu očnu duplju.

PREDAO SE POLICIJI Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao na sina i ubio ga

Prijetio maloljetnom sinu da će mu odrezati glavu

Bio je optužen i za prijetnje malodobnom sinu mobitelom kad mu je rekao da će mu javno odrezati glavu na Bjelovarskom paviljonu. Dva dana nakon što je pretukao oca, majci je poslao poruku da će ih sve riješiti; roditelje, djecu, a bivšu suprugu ostaviti za kraj, kao specijalitet. Prije tih incidenata i prijetnji Sanjin Vujčić pokušavao se obratiti Centru za socijalnu skrb, policiji i tužiteljstvu jer nije mogao viđati djecu, što je kod njega izazivalo dodatni revolt i frustracije jer su mu roditelji i bivša supruga govorili da ga djeca ne žele viđati. 

Možda vas zanima i ovo:
Message