Obavijesti

News

Komentari 11

Sina njemačkog milijardera oteo je muškarac s Balkana?

Markus Würth (52) otet je 2015. godine. Otmičare policija do danas nije našla. Sada su u javnost iznijeli nove dokaze. Nude i nagradu od 30.000 eura za informaciju

VIDEO

U slučaju otmice sina njemačkog milijardera Reinholda Würtha (82) policija je nakon dvije godine došla do novih dokaza. Oni pokazuju da bi otmičar mogao biti s područja Balkana. 

Markus Würth (52) živio je lipnju 2015. godine u instituciji jer je od djetinjstva, zbog greške tijekom cijepljenja, oduzet. Markus nije došao na obrok i nastala je panika. Reinhold Würth i njegova žena su tada bili na poslovnom putu u Grčkoj. Počela je velika potraga. Onda se dogodio obrat. Otmičari su policiji prijavili točnu lokaciju na kojoj su zarobili Markusa. Policija ga je pronašla dan nakon otmice, neozlijeđenog. Bio je vezan za stablo. Niti dvije godine kasnije ne zna se tko je oteo Markusa i tražio otkupninu od dva milijuna eura.

U travnju ove godine državno odvjetništvo u Mainzu je reklo da su opet analizirali telefonski poziv.

- Otmičar je govorio njemački dijalekt koji je očito naučio na području regije Frankfurt Rajna-Majna. Pretpostavljamo da je tamo neko vrijeme živio ili radio - kažu u odvjetništvu. Istraga je pokazala da je otmičar star između 40 i 52 godine, a najvjerojatnije potječe iz Sandžaka. Navodno je 2001. otišao u Njemačku. Policija je analizirala glas otmičara, ali i mobitel. Analizom mobitela su istražitelji napravili sliku kretanja otmičara.

Analiza je pokazala da je otmičar kupovao u nekoliko trgovina na području spomenute regije, a na dan otmice je bio u trgovini blizu mjesta gdje je nađen Markus. Policija za informaciju koja bi dovela do pronalaska otmičara iznosi 30.000 eura, piše SWR.de. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..