News

Komentari 33

'Sinišu Mihajlovića tužit ću za klevetu, nisam mu minirao kuću ni protjerao obitelj iz Vukovara'

'Sinišu Mihajlovića tužit ću za klevetu, nisam mu minirao kuću ni protjerao obitelj iz Vukovara'

Stipe Majić Pipe i Siniša Mihajlović odrasli su zajedno u Vukovaru. Još 2007. godine Mihajlović je u svojoj autobiografiji optužio Majića da mu je minirao kuću. U novoj knjizi otišao je korak dalje

Stipe Majić Pipe, hrvatski branitelj, producent i scenarist, šokiran je navodima iz nove knjige Siniše Mihajlovića. Nekadašnji prijatelji dijelili su djetinjstvo i mladenačke dane u predratnom Vukovaru.  Sredinom studenog je u Italiji, gdje Mihajlović živi, objavljena njegova nova autobiografija "Igra života", u kojoj je opisao svoj život, od početaka u Borovu Selu, preko Crvene zvezde, do Italije i borbe s leukemijom. 

Prije 13 godina Mihajlović je objavio svoju prvu autobiografiju. U njoj je tada Majića optužio da mu je minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je nogometaš s bratom. Objavio ju je u knjizi. U najnovijoj autobiografiji opet je spomenuo Majića, a kako prenose mediji, tvrdi da mu je protjerao roditelje iz Vukovara i da mu je rekao da kao Srbin ne može dobiti piće u njegovom lokalu. 

- Šokirao sam se. Mihajlović me već prije par godina optužio, odnosno, pokušao okaljati s tom gnjusnom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je on s bratom - rekao je Majić za Jutarnji list. 

Ispričao je kako je sve to demantirao i u srpskim medijima, ali da mu se tada nije dalo ulaziti u polemike te je smatrao da je priča gotova. Dodao je da će Mihajlovića sad tužiti za klevetu.

Misli da Mihajlović tu priču pušta kako bi opravdao prijateljstvo s ratnim zločincem Arkanom.

- Ne znam zašto je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali jer sam Mihi na neki način bio idol. Nisam ih ja istjerao iz Vukovara, nego on sam! - rekao je Majić i dodao kako mu nema druge, nego to riješiti sudskim putem. 

 

Najčitaniji članci