News

Komentari 1

Sinj: Mladić (26) vozio pijan, bježao policiji i razbio im auto

Sinj: Mladić (26) vozio pijan, bježao policiji i razbio im auto

Po prestanku djelovanja alkohola, provedeno je kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnesen prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama

Bježeći policiji koja ga je u subotu u Sinju htjela zaustaviti i alkotestirati, 26-godišnji vozač je svojim udario u policijski automobil kada ga je sustigao i parkirao se iza njega, zbog čega je uhićen s izmjerenih 1,88 promila alkohola u krvi.

Splitsko-dalmatinska policija u ponedjeljak je priopćila kako su se njihovi prometni policajci u subotu nešto poslije 20 sati dali u lov za BMW-om splitskih registracija koji se nije zaustavio na njihove svjetlosne signale.

Na području Kukuzovca su ga sustigli, a kada je vozač zaustavio svoj automobil te se policija parkirala iza njega, naglo je krenuo u 'rikverc' i udario u policijsko vozilo i oštetio ga.

Policija je uhitila 26-godišnjaka i privela ga u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,88 promila.

Po prestanku djelovanja alkohola, provedeno je kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnesen prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama te Obvezni prekršajni nalog prema istom zakonu.

Najčitaniji članci