Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Sisolovke: Koliko dobro žive investirajući samo u izgled

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija

24sataExpress
Foto: 24sataExpress

Imala sam dvije estetske operacije, a botoks je sastavni dio higijene, izjavila je svojedobno Sanja Duggan govoreći o estetskim zahvatima kao da govori o pranju zubi. Jednom rečenicom definirala je trend za kojim se posljednjih 15-ak godina u Hrvatskoj povodi sve više djevojaka. Investiranje u vlastito tijelo da bi se njime osigurala egzistencija nije novost. Maja Morales, Gianna Apostolski ili primjerice Soraja samo su neke od tisuća anonimnih djevojaka koje su odlučile investirati u tijelo da bi ostvarile san - pokazati ga javnosti i tako zaraditi za život.

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija, a kao i u svakom pravom biznisu, tako i ovdje postoji rizik od neuspjeha.

Sanja Duggan, Nina Morić, a donekle i Nikolina Pišek ljepotom, isticanjem svojih najčešće umjetnih atributa osigurale su egzistenciju.

Maja Morales je djevojka koja ima 23 godine. Da se kojim slučajem posvetila fakultetu, danas bi vjerojatno pripremala diplomski. Da se nakon srednje škole zaposlila, danas bi imala u radnoj knjižici 5 godina staža. Nije željela ni jedno ni drugo.

- Oduvijek sam se željela slikati za Playboy - izjavila je i ostvarila san. Morala je prije toga povećati grudi na broj pet i podebljati usne. I tako je zaradila prvih 5-6 tisuća eura.

- Nikad nisam radila, i nikad ni neću - bila je druga njezina izjava za pamćenje uoči ulaska u reality show ‘Farma’. Za to je potpisala i novi ugovor vrijedan još nekoliko tisuća eura. Da se kojim slučajem zaposlila kao blagajnica u nekom trgovačkom lancu, sav taj novac zaradila bi za otprilike pet godina rada.

Ovako ga je zaradila za mjesec dana, bez žrtve, osim ako tu ne ubrojimo prijezir i zgražanje obitelji i dijela javnosti. Iz ‘Farme’ je izašla već nakon nekoliko dana jer nije mogla izdržati bez kozmetičara i frizera. Onda je poželjela biti pjevačica. Preselila se u Beograd, u meku silikonskih ljepotica. Tamo je snimila pjesmu “Haljina crna”, ali bez nekog većeg medijskog odjeka. A zarada? Pa priznala je da joj muškarci nude na tisuće eura i darove samo da bi bila s njima.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message