Obavijesti

News

Komentari 51

Sisolovke: Koliko dobro žive investirajući samo u izgled

Sisolovke: Koliko  dobro žive investirajući samo u izgled
1

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija

VIDEO

Imala sam dvije estetske operacije, a botoks je sastavni dio higijene, izjavila je svojedobno Sanja Duggan govoreći o estetskim zahvatima kao da govori o pranju zubi. Jednom rečenicom definirala je trend za kojim se posljednjih 15-ak godina u Hrvatskoj povodi sve više djevojaka. Investiranje u vlastito tijelo da bi se njime osigurala egzistencija nije novost. Maja Morales, Gianna Apostolski ili primjerice Soraja samo su neke od tisuća anonimnih djevojaka koje su odlučile investirati u tijelo da bi ostvarile san - pokazati ga javnosti i tako zaraditi za život.

Shvatile su da je tijelo njihovo jedino i najvažnije sredstvo za rad. Da to nije nimalo jeftin i jednostavan poslovni pothvat svjedoče cijene estetskih operacija, a kao i u svakom pravom biznisu, tako i ovdje postoji rizik od neuspjeha.

Sanja Duggan, Nina Morić, a donekle i Nikolina Pišek ljepotom, isticanjem svojih najčešće umjetnih atributa osigurale su egzistenciju.

Maja Morales je djevojka koja ima 23 godine. Da se kojim slučajem posvetila fakultetu, danas bi vjerojatno pripremala diplomski. Da se nakon srednje škole zaposlila, danas bi imala u radnoj knjižici 5 godina staža. Nije željela ni jedno ni drugo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oduvijek sam se željela slikati za Playboy - izjavila je i ostvarila san. Morala je prije toga povećati grudi na broj pet i podebljati usne. I tako je zaradila prvih 5-6 tisuća eura.

- Nikad nisam radila, i nikad ni neću - bila je druga njezina izjava za pamćenje uoči ulaska u reality show ‘Farma’. Za to je potpisala i novi ugovor vrijedan još nekoliko tisuća eura. Da se kojim slučajem zaposlila kao blagajnica u nekom trgovačkom lancu, sav taj novac zaradila bi za otprilike pet godina rada.

Ovako ga je zaradila za mjesec dana, bez žrtve, osim ako tu ne ubrojimo prijezir i zgražanje obitelji i dijela javnosti. Iz ‘Farme’ je izašla već nakon nekoliko dana jer nije mogla izdržati bez kozmetičara i frizera. Onda je poželjela biti pjevačica. Preselila se u Beograd, u meku silikonskih ljepotica. Tamo je snimila pjesmu “Haljina crna”, ali bez nekog većeg medijskog odjeka. A zarada? Pa priznala je da joj muškarci nude na tisuće eura i darove samo da bi bila s njima.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a