Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

S.Jukić: Kćerka nije protiv Vlade, dobro je odgojena

Na Facebooku je osnovana grupa istoimena onoj Nikše Klečaka. Predsjednik HDZ-a Sinja tvrdi da njegova kćer nema veze s osnivanjem te grupe

Facebook
Foto: Facebook
22 komentara

Grupu na Facebooku 'Kladim se da ću naći 5000 ljudi koji ne vole Sanadera', istoimenu onoj zbog koje je Nikša Klečak završio na policijskom ispitivanju, navodno je otvorila i kći predsjednika HDZ-a Sinja i predsjednika Alkarskog društva Stipe Jukića, piše Večernji list. Grupa je pokrenuta kao odgovor na privođenje predsjednika Foruma mladih SDP-a Dubrovmika, a u opisu grupe stoji kako kako bi svaki član, kojih je oko 120, trebao napraviti istoimenu grupu, 'pa neka nas sve privedu ako mogu'. Nakon što je informacija izašla u javnosti, ime Jukićeve kćeri je nestalo iz grupe. Stipe Jukić demantirao je da je njegova petnaestogodišnja kćer osnovala grupu:
- Ona to nije napravila, a sve ovo djelo je mojih političkih protivnika. Žalosno je da se ovakve stvari rade i da se djeca koriste u političke svrhe. Ona je jedna divna, dobro odgojena djevojčica i to je sve što ću ikad više reći na ovu temu - rekao je Jukić. Inače, Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira Hrvatska je preuzela iz bivše države, te bi po njegovom članku 5., zbog čijeg kršenja su uhitili Klečaka, on dobio kaznu od 500 do 1.500 dinara da je kriv.

REUTERS PRENIO VIJEST O UHIĆENJU FACEBOOKERA
Vijest o privođenju aktivista u Zadru i Zagrebu zbog lijepljenja plakata prenijela je i agencija Reuters. Pišu da su građani iskoristili internet kao ispušni ventil putem kojeg mogu izraziti nezadovoljstvo radom Sanaderove Vlade. Napominju da su aktivnosti na internetu započele nakon najave 'stezanja remena', a da su represiju prema facebookerima počeli provoditi prošlog tjedna kad je Nikša Klečak pokrenuo svoju Facebook grupu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message