News

Komentari 4

Skočio sa 60 metara visoke stijene: 'Potonuo je na dno mora, iz usta mu je išla pjena'

Skočio sa 60 metara visoke stijene: 'Potonuo je na dno mora, iz usta mu je išla pjena'

Snimke drona pokazuju kako je mladić (20) krenuo skakati u plitko more, a zatim se vidi kako ga veslači stavljaju na luftić i odvlače ga na obalu. Nakon toga je odvezen u bolnicu sa slomljenim leđima

Dva veslača iz Velike Britanije prepričala su kako je izgledao šokantni trenutak kada su se požurili da spase skakača koji je slomio kralježnicu dok je skakao sa stijene visoke 60 metara.

Michael Wiley i Dylan Kirkwood otišli su što bliže slavnoj stijeni 'Durdel Door' u Dorsetu kada su vidjeli da par ljudi počinje skakati u more.

POGLEDAJTE VIDEO Skočio sa 60 metara visoke stijene i slomio leđa:

Snimke drona pokazuju kako je mladić (20) u crnim kupaćim hlačama krenuo skakati u plitko more, a zatim se vidi kako ga veslači stavljaju na luftić i odvlače ga na obalu. Nakon toga je odvezen u bolnicu u South Hamptonu.

Wiley je ispričao kako je skakača našao na  metara dubine i da mu je trebalo pet urona da ga uspije uhvatiti.

- Bio je na dnu mora. Pustio sam sav zrak iz pluća, a kad sam došao do njega, nisam bio siguran da će preživjeti. Toliko je jako udario vodu da uopće nije isplivao prema gore već ravno prema dnu - kazao je Wiley.

Kada je napokon zaronio i uspio i sebe i od njega odbiti od dna bio je sav ljubičast, iz ustiju su mu išle krv i pjena.

- S prijateljem sam ga uspio odvući do obale gdje su četiri nevjerojatne žene uspjele dati mu umjetno disanje. Ponovno je počeo disati samostalno - priča.

Nakon izlaska iz karantene, sve više Britanaca ne mari za mjere opreza, a samo par dana nakon što se dogodio ovaj incident, na istom mjestu je sa stijene skočio još jedan plivač i onesvijestio se.

Najčitaniji članci