News

Komentari 82

'Škoro sad može Kolindi dati savjet kako živjeti od pjesme'

'Škoro sad može Kolindi dati savjet kako živjeti od pjesme'

Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić za 24sata je komentirao pobjedu Zorana Milanovića, te poručio Kolindi Grabar Kitarović čime se može baviti nakon mandata

Stipe Mesić je sinoć u stožeru Zorana Milanovića bio dosta raspoložen za davanje izjava, a našoj novinarki je osim Milanoviću, dao savjet i Kolindi Grabar Kitarović što nakon odlaska s Pantovčaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tu joj Škoro može puno pomoći, jer je pokazala neke pjevačke sposobnosti. Doduše, to ne spada u njenu funkciju, ali sad joj Škoro može dati savjete kako da dobro živi od pjesme.

Milanoviću je poručio da mora biti čvrsta točka sistema, te da ga nije iznenadila njegova pobjeda.

- Nije me iznenadilo, jer ja znam otprilike kakvo je stanje u državi, znam dokle je gospođa Kitarović dovela svoju funkciju. Ona je nju previše estradizirala, tako da vi više niste znali što je predsjednica države, a što je Nives Celzijus. Ali, građani su je poslušali. Ona je poslala jednu poruku koju su građani razumjeli, odazvali se, jer ona je rekla "Hrvatska zna". Hrvatska zna i tako je glasala - rekao je za RTL, a za 24sata:

- Nije me iznenadilo, Hrvatska je bila zrela za promjene, kao kad sam ja došao na mjesto predsjednika. Hrvatska je bila umorna od onog načina polupredsjednikovanja, bila je umorna od izolacije, Hrvatska je bila najizoliranija zemlja kad sam ja došao, otvorio sam Hrvatsku. Otvorio sam je prema Europi, prema susjedima i prema svijetu. Jasno da gospođa Kitarović sad kaže da je ona istrgla Hrvatsku iz regiona, malo posprdno - nastavio je Mesić.

Zaključio je da Hrvatska mora surađivati u regiji, veseliti se uspjesima zemalja u regiji i pomoći im da uđu u Europsku uniju.

Najčitaniji članci