News

Komentari 1

Skrenuo u suprotan smjer, u nesreći je ozlijeđeno troje ljudi

Skrenuo u suprotan smjer, u nesreći je ozlijeđeno troje ljudi

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač Forda i 68-godišnja putnica iz Mercedesa, dok je vozač Mercedesa zadobio teže ozlijede. Policija će protiv vozača Forda podnijeti kaznenu prijavu

U prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 11.20 sati, na kolniku državne ceste 302 u mjestu Varvari, ozlijeđeno je troje ljudi.
Vozač (53) je vozio Ford, pulske registarske oznake, iz smjera Poreča prema Pazinu pod utjecajem alkohola od 0.18 promila, te se na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu prometnu traku gdje je prednjim dijelom udario u  Mercedes, talijanske registarske oznake, a koji iz suprotnog smjera vozio 74-godišnji talijanski državljanin. Od siline udarca, Ford se odbio i udario u prednji lijevi dio teretnog automobila Fiat, pulske registarske oznake, a koji je iza Mercedesa vozio 19-godišnjak, nakon čega je odbačen u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač Forda i 68-godišnja putnica iz Mercedesa, dok je vozač Mercedesa zadobio teže ozlijede. Policija će protiv vozača Forda podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.