Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skupa ju odgajaju: Upoznale se u avionu i posvojila njenu bebu

Snipes je u avionu sjedila pored Temple Phipps (42). U razgovoru joj je otkrila da će dijete dati na posvajanje ili nekom u obitelji da ga odgaja. Na kraju leta, Phipps je Snipes dala svoj broj

Foto: WRAL/Screenshot
9 komentara

Amerikanka je svoju tek rođenu bebu dala na posvajanje ženi koju je upoznala u avionu, a nedugo nakon toga se preselila u njeno susjedstvo kako bi skupa mogle odgajati dječaka, piše Daily Mail.

Samantha Snipes (24) bila je osam mjeseci trudna kad je 2016. godine uplatila let iz Atlante u Raleigh kako bi pobjegla od nezdrave veze s ocem njenog djeteta, piše Daily Mail.

Snipes je u avionu sjedila pored Temple Phipps (42). U razgovoru joj je otkrila da će dijete dati na posvajanje ili nekom u obitelji da ga odgaja. Na kraju leta, Phipps je Snipes dala svoj broj i rekla da joj se javi ako joj što zatreba dok je u Raleighu.

Tri dana kasnije, i tri tjedna prerano, Snipes je rodila dječaka.

- Bila sam nervozna i uplašena, nazvala sam Phipps - kaže Snipes.

Foto: WRAL/Screenshot

- Rekla mi je: Samantha je, iz aviona. Pitala sam je li sve u redu, a ona mi je rekla: Još sam u Raleighu, rodila sam, želiš li nas doći vidjeti - ispričala je Phipps koja je odmah požurila u bolnicu. Čim je vidjela dječaka, znala je da mu želi biti majka. Bila je u šoku kad je Snipes pristala na njen prijedlog.

- Bilo je strašno, ali to je najbolja odluka koju sam mogla donijeti u životu - kaže Snipes.

Phipps je Vaughna Prestona posvojila u kolovozu 2017. godine, a dječakova biološka majka preselila se u Sjevernu Karolina kako bi pomogla odgajati ga.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

 - Bila sam udana, ali nakon razvoda sam bila dugo vremena sama. Oduvijek sam željela djecu...ali moji roditelji su razvedeni i bila sam vrlo oprezna oko toga s kim ću stvoriti obitelj. Zbog više razloga, to se dosad nije dogodilo - kazala je Phipps.  

Snipes je u Raleighu otvorila svoj foto studio i često fotografira Vughna i Phipps.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message