Obavijesti

Promo sadržaj

Slatka priča Stamevski od sada i u Hrvatskoj!

Slatka priča Stamevski od sada i u Hrvatskoj!
9

Za sve ljubitelje vrhunskih domaćih slatkih proizvoda zadovoljstvo je predstaviti slastice Stamevski, ručno rađene proizvode od prirodnih sirovina prema tradicionalnim receptima

Dovoljno je samo poželjeti – i svi okusi ove slatke priče doći će na Vaša vrata u trenu, jer od sada i na našem tržištu možete uživati u neodoljivim Stamevski tortama i kolačima iz okrilja svoga doma.

Ostanite kod kuće i svoje omiljene kolače naručite online, a mi ćemo Vam ih dostaviti na kućnu adresu.


Danas, Stamevski pod sloganom “Moj slatkiš” proizvodi četiri kategorije slastica:

  • sitne kolače
  • kolače na komade
  • torte i
  • vege kolače i torte

Komadni kolači

Domaće orasnice, savršene praline ili vege kolači, cheesecake ili voćni kolači – odluka ponekad nije jednostavna, zar ne?! Zaslužni smo za mnoge slatke nedoumice, i sada Vas pozivamo da isprobate baš svaki kolač i izaberete one omiljene. Naručite komadne kolače putem online shopa, okupite one koje najviše volite i zasladite dan!

Vege kolač

Stamevski vege torte i kolači najbolji su izbor za sve koji žele jesti zdravo, a pri tome se ne odricati slatkog. Potražite pakiranja od više vrsta vege ekskluziv kolača i uživajte u savršenoj kombinaciji okusa! Ukusni i kremasti, voćni ili čokoladni – vege kolači i torte pripremljeni su po provjereno dobroj recepturi, s ciljem da običan trenutak učine savršeno slatkim.

Sitni kolačići

Dostupni u pakiranjima od 500g ili 1kg, Stamevski sitni kolačići zadovoljavaju i najistančanije nepce! Orasnice, minjoni, vege, domaći i lux kolači, praline i još puno toga slatkog izrađujemo posebno za Vas. Naručite svoju omiljenu kombinaciju sitnih kolačića putem web shopa već danas!

Torte

Ukusne i neodoljive, Stamevski torte nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Torte kao što su Doboš i Reform, čije recepture desetljećima čuvamo, dokaz su da savršenstvo ipak postoji. Pored prepoznatljivog okusa čokoladnih torti, u ponudi imamo i voćne torte, koje će Vas očarati laganom teksturom i osvježavajućim sastojcima.

Maštovitim kreacijama stvaramo najdivnije rođendanske i svadbene torte. Ispričajte nam svoje želje, a mi ćemo im lako dati izgled najelegantnije svadbene torte ili ih ćemo ih pretvoriti u najzanimljiviju dječju, rođendansku tortu.


Velik izbor slastica pruža priliku da izaberete onu koju ćete sa zadovoljstvom zvati “Moj slatkiš”. Spoj tradicionalne ručne izrade, prirodnih sastojaka, modernog dizajna i kvaliteta je ono što čini jedinstvenost brenda Stamevski.

Asocijacija na spomen brend Stamevski je vrhunski okus i kvaliteta, kao i profesionalnost usluge. Kupcima je omogućen izbor svih proizvoda iz ponude u zamrznutom stanju i iz hladnjaka.

Svaki kolač je ručno spremljen, svaki orah je, dan danas, ručno probran, svaki biskvit i list ručno premazani i svaki ukras dodirom izrađen. Sve s našim potpisom, napravili smo mi, strojevima ne vjerujemo, našim ljudima... uvijek.

Kada okusite čokoladu u našim poslasticama, osjetit ćete punoću, glatkoću, miris, poeziju okusa koju daju samo najbolje svjetske čokolade.

Naše poslovanje je usklađeno sa standardima FSSC 22000 i ISO 9001:2015, kao potvrda sigurnosti za Vaše povjerenje.

„Okusi se ne rađaju, nego stvaraju….“


Dovoljno je samo odabrati svoju slasticu sa stranice web shopa: www.stamevski.hr

i naručiti na e-mail adresi: stamevski@stamevski.hr ili na broj 095 5332 430 i naš slatki paket bit će pred Vašim vratima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.