Obavijesti

News

Komentari 3

Slave 20. godišnjicu braka, a upoznali se u showu za samce

Slave 20. godišnjicu braka, a upoznali se u showu za samce
3

Alex (46) i Sue Tatham (45) odmah su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog i da dijele iste vrijednosti. Tri godine kasnije vjenčali su se i danas imaju dvoje djece

VIDEO

Alex (46) i Sue Tatham (45) slave 20. godišnjicu braka za koji većina njihovih prijatelja i članova obitelji nije vjerovala da će uspjeti. Upoznali su se, naime,  u TV emisiji "Spoj na slijepo" britanske voditeljice Cilije Black. Hodali su tri godine i vjenčali se 1991., a među gostima je bila i Cilija s kamermanima koji su snimali specijal emisiju, koju je gledalo čak 17 milijuna ljudi. 

- Sue i ja smo iznimno različitih porijekla, a spojili smo se na iznimno ljubak način. Da nije bilo emisije, nikad se ne bi sreli i neizmjerno smo zahvalni što imamo jedno drugo. Snažno vjerujem da se neke stvari moraju dogoditi. Kada se sjetim prošlosti, čak i kad su me pozvali na audiciju, nisam ni sekunde vjerovao da ću biti u emisiji, a kamo li da ću upoznati djevojku kojom ću se oženiti. Nema šanse - rekao je Alex. 

Njegova obitelj bila je dobrostojeća, poznata u Londonu, novine su pisale o njima, čak i o Alexovom 21. rođendanu te je pohađao najbolje škole. Sue je odrasla u nešto skromnijem okruženju, no njegova majka navodno je od prvog trena zavoljela Sue. Na show se Alex prijavio iz zafrkancije. 

Tek nakon šest mjeseci su ga pozvali na audiciju. Sue su potajno prijavili prijatelji, no kako se to protivilo pravilima emisije, i uz mali nagovor prijateljica, Sue se zatim prijavila sama. 

Alex je morao od tri natjecateljice izabrati jednu s kojom će otići na spoj i iz njemu nepoznatog razloga, izabrao je Sue. Kako to već biva, odmah su 'kliknuli'. 

Danas imaju kćer Emily (17) i sina Charlieja (15), javlja Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa