Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
58 komentara

Slavonski Brod: Duspara opet gradonačelnik, pobijedio Jelića

Duspara je mlađeg protukandidata, kako po godinama i političkom stažu, pobijedio s oko 2.200 glasova što u postotku iznosi oko 10 posto više dobivenih glasova

Ivica Galović/PIXSELL
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
58 komentara

Dr. Mirko Duspara (nezavisni kandidat) i u drugom izbornom krugu pobijedio je Dragana Jelića (HDZ, HSP AS, HSLS) čime je osvojio treći mandat za gradonačelnika Slavonskog Broda. 

Duspara je mlađeg protukandidata, kako po godinama i političkom stažu, pobijedio s oko 2.200 glasova što u postotku iznosi oko 10 posto više dobivenih glasova. Osvojio je 53,26 posto, dok je Jelić dobio 44,82 posto glasova.

- Iznenadio me rezultat gospodina Jelića, ali eto Brođani su odlučili meni ponovo dati povjerenje. Što se tiče Gradskog vijeća, razgovarat ću sa svima kao i do sada jer svima nam je u interesu bolji Slavonski Brod. Za mjesec dana ulazimo u Europsku uniju i više neće biti mjesta za ovako razmimoilaženje kao do sada. Pozivam gospodina Jelića da zajedno realiziramo projekte koji će donijeti boljitak svakom našemu građaninu - rekao je Mirko Duspara.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message