Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Sletio u kuruzu kraj Bjelovara: 'Rekao je da je motor otkazao'

Išao je 20 metara po polju, ispred njega je bila šuma, a okolna polja su imale bale te se tu nije mogao spustiti. Izašao je iz aviona kao da je pao s bicikla, ništa mu nije bilo, rekao nam je Zoran, vlasnik kukuruzišta

Foto: čitatelj 24sata
68 komentara

Prijatelj i ja smo radili na farmi te smo čekali trećeg prijatelja da nam dođe pomoći. Odjednom smo vidjeli zrakoplov kako je sletio u kukuruzište. Ostali smo ukopani u zemlju. Odmah smo zvali 112 jer smo bili uvjereni da će biti teških ozljeda, uzbuđeno nam je prepričavao Zoran Kosanović (48), vlasnik kukuruzišta u Galovcu kraj Bjelovara na koje je u nedjelju nešto prije 11 sati ’strovalio’ manji zrakoplov. 

Foto: čitatelj 24sata

Na sreću pilot je iz njega izašao živ, zdrav i bez ijedne ogrebotine. 

- Išao je po polju dobrih dvadesetak metara potom je udario u jarak i nekoliko puta se zavrtio u krug. Bilo je tako nestvarno kao da je film. Izašao je iz zrakoplova ležerno kao da je pao s bicikla, nije mu bilo ništa.Niti jedne ogrebotine niti ozlijede. Čak nije bio niti u šoku. Nestvarno - kroz smijeh je kazao Zoran te je dodao da je šteta u polju vrlo mala.

Foto: čitatelj 24sata

Navodno, je već imao omanju nesreću i s helikopterom.
- Pilot mi je rekao da je morao hitno sletjeti u kukuruzište jer mu se, navodno, pokvario motor. Ispred njega je bila šuma, a okolna polja su imale bale zbog koji se nije mogao spustiti. Onda je skrenuo je desno prema kuruzi. Napomenuo je kako mu ovo nije prvi pad - rekao je Zoran. 

Foto: čitatelj 24sata

Šteta na zrakoplovu je velika. Avion je dosta smrskan, a uništena je elisa i dobar dio limarije.

 - Nama je najbitnije da pilot živ i zdrav. Za ostalo ćemo lako. Sve se to da popraviti, samo ljudski život ne - zaključio je Zoran.

Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska nam je sinoć potvrdila da su dobili dojavu o padu zrakoplova.

Foto: čitatelj 24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message