Obavijesti

News

Komentari 205

Slični su, a jedina je razlika - Milanović zna uživati u životu

Slični su, a jedina je razlika - Milanović zna uživati u životu
1

Plenković i Milanović ne vjeruju ljudima, Sinčić je neshvaćen, Bandić nestrpljiv i promjenjiva raspoloženja, a Petrov nemaštovit, pokazuju potpisi šefova stranaka

VIDEO

Grafologinja Vesna Narat otkriva što se krije iza potpisa šefova stranaka koji će odlučivati ili neće o Hrvatskoj nakon izbora.

Zoranu Milanoviću (SDP), Andreju Plenkoviću (HDZ), Boži Petrovu (Most), Milanu Bandiću (MB 365) i Ivanu Viliboru Sinčiću (ŽZ) jedno je zajedničko - nepresušna ambicija! Sudeći prema potpisima, uglavnom stoje čvrsto na zemlji, no neki znaju uživati u životu, drugi su cijepljeni od ugode. Ali prema grafologinji Narat, sva petorica imaju više vrlina nego mana i mogu se nositi s izazovima.     

Osim karakternih osobina, potpisi kod nekih otkrivaju nešto sasvim osobno što žene vole čitati u horoskopima - izraženu ili neizraženu seksualnost. Srećom, to sigurno ne bi utjecalo na njihove političke prosudbe.

- Budući da donja zona slova označava niže ljudske nagone, odnosno novac, posjedovanje i seksualni život, njezin nedostatak govori da je Ivan osoba koja nema pretenzije, odnosno bolesne ambicije prema bogaćenju ili slavi - pojašnjava Narat.

No zato ističe kako Sinčićev stil pisanja govori o njegovoj sposobnosti zapažanja, pronicljivosti, analitičnosti, visokoj inteligenciji te sposobnosti da radi prave stvari.

- Ima napredna i originalna razmišljanja i daleko je zagledan u budućnost. Malotko ga razumije jer su njegova razmišljanja u mnogim stvarima ispred vremena u kojem živi. Pritisak olovkom tijekom pisanja je vrlo jak, pa je Ivan odlučan, analitičan i racionalan. Ima jako izraženu logiku, oštroumnost i zna se nametnuti - kaže Narat.

Potpis Milana Bandića, uz sve vrline, otkriva i njegovu prevrtljivu ćud. Ona se, kaže Narat, izražava u čestim i naglim promjenama raspoloženja.

- Uzlazna putanja njegovog potpisa govori da je pred nama čovjek koji je nepopravljivi optimist. Pun je energije i samopouzdanja, idealist koji, kad nešto odluči, nitko i ništa ne može utjecati na promjenu njegove odluke - kaže Narat.

Dodaje kako B piše silaznom putanjom svjedoči o njegovoj nevjerojatno jakoj intuiciji i možda sklonosti neobičnim, prekognicijskim snovima. Odlično čita druge ljude, oštrouman je, analitičan, prodoran i savršeno dobre koncentracije.

- Visoka crtica na malom slovu Ć u prezimenu govori o njegovoj ćudljivoj prirodi – humanist je, ima izražen osjećaj za pravdu, voli pomagati drugima. Pun je nepresušne energije, često nestrpljiv i ne podnosi one koji su sporiji od njega ili koji ga sputavaju u radu. Zavijena crtica koja kao da povezuje ime i prezime upućuje na požrtvovnost, radišnost, ali i sklonosti čestim promjenama raspoloženja - pojašnjava Narat.

Iz potpisa se, dodaje vidi, da teško podnosi autoritet i da najbolje funkcionira kad odluke donosi sam. Pun je originalnih ideja, za koje oni koji ga okružuju često nemaju sluha. Za razliku od Milana Bandića, Božo Petrov je cijepljen od mašte. Vara i njegov izgled. Naime, iako djeluje smiren i staložen, vrlo je temperamentan.

- Njegovi inicijali B i P pisani su vrlo visoko te upućuju na njegovu ambicioznu prirodu i optimizam. Analitičan je i oštrouman, zna stvari nazvati pravim imenom i zna biti izravan ako je nečim izazvan ili isprovociran. No zbog uskog slova B u biti je suzdržan, pomalo zakočen i jako oprezan - analizira Petrovljev potpis Narat.

Dodaje kako ima odlično zapažanje, no da nije maštovit. Čvrst je u svojim načelima i svjestan svega oko sebe. Narat kaže kako veliko slovo P u prezimenu pisano je duguljasto, ali opet suženo i govori o njegovoj izraženoj taštini.

- Malo slovo T ima gornju petlju kao da je pisano poput malog slova L, što upućuje na osjetljivost, uznemirenost, ali i originalnost – on radi na svoj način i tu se često osjeća osamljenim - kaže Narat. Zanimljivost njegova potpisa leži u posljednjem slovu V, koje se proteže uvis i govori o njegovim idealima, nepresušnom optimizmu. Hoće li njihovi potpisi donjeti Hrvatskoj boljitak, tek ćemo vidjeti, a pred izbore se možemo samo nadati da je Platon bio u krivu rekavši: “Kad bi glasanje nešto moglo promijeniti, učinili bi ga nelegalnim”     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora