Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
499 komentara

Slijedi joj deportacija: Hrvatici su zabranili ulazak u Ameriku?

Hrvatici koja je letjela iz Pariza u Los Angeles zabranili su ulaz u Sjedinjene Američke Države. Zaustavili su je na aerodromu i naredili da se vrati natrag u Francusku...

Demonstrators shut down the traffic loops at LAX International Airport and yell slogans during a protest against the travel ban imposed by U.S. President Donald Trump's executive order, at Los Angeles International Airport in Los Angeles
Foto: TED SOQUI
499 komentara

Ženu iz Hrvatske su zadržali na aerodromu u Los Angelesu i zabranili joj ulazak u Sjedinjene Američke Države. Hrvatica je letjela iz Pariza u Los Angeles i premda Hrvatska nije na "Trumpovoj listi zemalja", zabranjen joj je ulaz u zemlju, prenosi DailyMail. 

Podsjetimo, zabranu ulaska u SAD u trajanju od 90 dana dobili su svi državljani Iraka, Sirije, Irana, Libije, Somalije, Sudana i Jemena. Trump je ove mjere opisao kao nastojanja da "radikalne islamske teroriste drži van SAD-a". 

Žena će se vratiti natrag u Francusku, ali ostaje nejasno zašto je zadržana na aerodromu te zašto joj je zabranjen ulaz u SAD, budući da je hrvatska državljanka, te je imala valjanu turističku vizu.

No, navodno je bila prisiljena potpisati dokumente kojima se odriče svoje vize, te će ju zrakoplovom vratiti u Pariz.

Kako doznajemo od Ministarstva vanjskih poslova, oni još nemaju nikakvih informacija, te provjeravaju slučaj.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message