Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovenac divljao po autocesti A1: Audijem jurio 247 km/h

Istog dana, na autocesti A1 kod čvora „Zadar 2“, snimili su 34-godišnjeg hrvatskog državljanina kako upravlja BMW-om njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 227 km/h

32 komentara

Zadarski policajci su presretačem u nedjelju popodne u Bibinjama snimili 42-godišnju hrvatsku državljanku kako upravlja BMW-om hrvatskih registracija brzinom od 123 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 50 km/h. Vozačica je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna i vozačka dozvola joj je oduzeta na tri mjeseca.

Istog dana, na autocesti A1 kod čvora „Zadar 2“, snimili su 34-godišnjeg hrvatskog državljanina kako upravlja BMW-om njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 227 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Potom je na dionici autoceste Benkovac - Pristeg snimljen 50-godišnji državljanin Slovenije kako upravlja osobnim Audijem njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 247 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Oba vozača kažnjena su novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna te im je vozačka oduzeta na mjesec dana, kažu u PU Zadarskoj.

Možda vas zanima i ovo:
Message