Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovenac došao u Hrvatsku na godišnji, gubi mu se svaki trag

Denis Časar je još 15. kolovoza otišao na godišnji odmor u Hrvatsku. Gubi mu se svaki trag 22. kolovoza. Denis je, inače, dijabetičar pa obitelj strahuje za njega

18 komentara

Na Međunarodni dan nestalih osoba prisjećamo se  nestalih u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Primorska policija intenzivno traga za nestalim Denisom Časarom (37), koji je zadnji put viđen u Crikvenici 22. kolovoza, nakon čega mu se gubi svaki trag.

- Našoj policiji nestanak kao takav nije prijavljen no obavijest o nestanku zaprimili smo od slovenske policije. Razgovarali smo sa vlasnikom apartmana u kojem je nestali odsjedao i poduzimamo sve mjere traganja - potvrđeno je u PU primorsko-goranskoj.

- Zadnji put čuli smo se prije desetak dana, a nestanak smo prijavili u ponedjeljak. Za sada nažalost još nema nikakvih novosti - kazao je zabrinut Denisov brat Aleksandar, koji se u četvrtak uputio u Hrvatsku.

Nestanak je u srijedu objavljen i na stranicama slovenske policije iz PU Murska Sobota uz poruku po kojoj obitelj i prijatelji iz okolice Gornje Radgone traže svojeg najmilijeg.

Prema dostupnim podacima, Časar je još 15. kolovoza otišao na godišnji odmor u Hrvatsku, gdje se odsjeo u apartmanu u vlasništvu Dragutina Ivančića, na Strossmayerovom šetalištu 21, u Crikvenici, gdje je ostala i Časarova osobna iskaznica te dug za tri dana boravka.

Obitelj i prijatelji zabrinuti su i zato što je Denis dijabetičar i ne znaju ima li sa sobom dovoljne zalihe inzulina te apeliraju za što skorijim pronalaskom.

Denis Časar (rođen: 19.11.1980) visok je 180 centimetara, sportski građen, malo svjetlije kože s kraćom kosom, a iz Slovenije je na put krenuo s Opel Vectrom MS D4 150 registracije.

Ukoliko netko uoči opisanu osobu, obitelj i policija mole da to što prije jave u najbližu policijsku postaju (u Hrvatskoj ili Sloveniji), ili da nazovu njegovoga brata Aleksandra na telefonski broj 00386 41 414 276.

Foto: 24sata.hr

Možda vas zanima i ovo:
Message